Avipattikara yrttisekoitusjauhe, Nimi Ayurveda, 100g
Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Avipattikara žolelių mišinys milteliais Nimi Ayurveda, 100g
  • Avipattikara žolelių mišinys milteliais Nimi Ayurveda, 100g

Avipattikara yrttisekoitusjauhe, Nimi Ayurveda, 100g

Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Avipattikara Churna on ayurvedinen yrttien ja mausteiden sekoitus, jota perinteisesti käytetään Pita Doshan vähentämiseen.

Sitä käytetään poistamaan liiallinen Pitta ja Vata kehosta.

Se auttaa normalisoimaan ruoansulatusta, parantaa proteiinien imeytymistä ja on hyödyllinen närästyksessä ja gastriitissa.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 10650

Euro vihreä lehti

Orgaaninen Avipattikara Churna on ayurvedisten yrttien ja mausteiden sekoitus, jolla on virkistävän kirkastava maku ja jota perinteisesti käytetään Pita doshan vähentämiseen.

Avipatikara churnaa käytetään ruoansulatushäiriöihin, se on hyödyllinen kolesteroli- ja verenpainetasojen hallinnassa, auttaa suojaamaan diabetekselta ja vähentää pahoinvointia.

Se on erinomainen lääke liiallisesta myrkytyksestä ja ruoansulatushäiriöistä johtuvaan liikahappoisuuteen, ilmavaivoihin ja päänsärkyyn.

Ayurvedassa Avipati churna tunnetaan kardiotonisena, ruoansulatuskanavan tonicina, afrodisiacina, antipyreettisenä ja karminatiivisena aineena. Avipati churna voi auttaa ylläpitämään normaalia yleistä proteiinien sulavuutta ja lisäämään kehon lihasmassaa. Se auttaa suojautumaan ennenaikaiselta vanhenemiselta, sillä on anabolisia vaikutuksia ja runsaasti antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka johtuvat amlassa olevasta C-vitamiinista, joka on sen ainesosa.

Avipati churnaa käytetään poistamaan ylimääräinen Pitta (tuli) mahalaukusta ja ohutsuolesta, ja se on hyödyllinen ummetuksen, gastriitin, närästyksen, vatsavaivojen ja haavaumien hoidossa. Happamuuden ja vatsakipujen yhteydessä se on lievä laksatiivinen ja parantaa ruokahalua. Sitä käytetään liikahappoisuuden, zetoksisten tilojen ja keltaisuuden yhteydessä.

Avipati churna tasapainottaa myös Vata-doshaa - mikä on hyödyllistä PMS:n ja peräpukamien hoidossa, auttaa myrkyttämään ja puhdistamaan koko kehoa, ehkäisee ennenaikaista harmaantumista ja hiustenlähtöä, parantaa koko ruoansulatuskanavan ja pohjukaissuolen toimintaa ja tehoaa hengitysteihin. Ayurveda-lääkärit suosittelevat tätä seosta kroonisiin maksasairauksiin.

Nimi Ayurveda Avipattikara Churna koostuu ainoastaan ayurvedisissa teksteissä määritellyistä kasvin osista, ja se käsitellään ja valmistetaan ayurvedisten ohjeiden mukaisesti.

Orgaaninen Nimi Ayurveda laatu. Erittäin puhdasta, laboratoriossa testattua laatua.

Laatusinetillä "BDIH controlled heavy metal testing".

Valmistus/käyttö: Sekoita noin 5-15 g jauhetta (1-3 teelusikallista) lämpimään veteen ja juo.

Lisätietoja: Ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille ja lapsille.

Ainesosat: Ainesosat: Ainesosat, jotka sisältävät mm: Ruokosokeri* (50 %), Ipomea turpethum* (33,4 %), neilikka* (8,4 %), Amalaki* (0,75 %), Cyperus rotundus* (0,75 %), Embelia ribes* (0,75 %), inkivääri* (0,75 %), kardemumma* (0,75 %), pitkä pippuri* (0,75 %), mustapippuri* (0,75 %), mustapippuri* (0,75 %), vuorisuola (0,75 %), Terminalia belerica* (0,75 %), Terminalia chebula* (0,75 %), kaneli* (0,75 %)

*sertifioiduilta luomutiloilta

Nettosisältö: 100 g jauhettua yrtti- ja maustejauhetta

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö 100 g:aa kohti: Energia: 1450/343 kJ/kcal; rasva: 0,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,2 g; hiilihydraatit: 72,5 g, josta sokereita: 52,6 g; proteiini: 3,6 g; suola: 0,008 g; ravintokuitu: 16,1 g

Säilytysolosuhteet: Säilytetään viileässä, kuivassa ja auringonvalolta suojatussa paikassa

Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous (Intia)

Valmistaja: AHG Ayurveda Handels GmbH, Saksa

Kehotyyppi (dosha):
Pita
Vaikutukset Pita doshaan
Vähentää
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock