Orgaaninen Triphala jauhe
Triphala on seos, joka on valmistettu kolmesta hedelmästä, kuten Bibhitaki, Haritaki ja Amalaki. Triphalaa käytetään ayurveda-opissa puhdistusaineena ruoansulatukseen ja säännölliseen suolen toimintaan.
Orgaaninen Triphala jauhe
Triphala on seos, joka on valmistettu kolmesta hedelmästä, kuten Bibhitaki, Haritaki ja Amalaki.
Triphalaa käytetään ayurveda-opissa kehon puhdistusaineena, ruoansulatukseen ja säännölliseen suolen toimintaan.
Suositeltu käyttö: Syö aterioiden lisänä 6-7 g (noin 2 teelusikallista päivässä) tai lisää puoli teelusikallista teehen (kahdesti päivässä). Triphalaa ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille eikä henkilöille, joilla on kilpirauhasen liikatoiminta.
Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta.
Ainesosat: 100 % orgaaninen Amalaki-hedelmäjauhe (Phyllanthus Emblica) 33,3 %, orgaaninen Haritaki-hedelmäjauhe (Terminalia Chebula) 33,3 %, orgaaninen Bhibitaki-hedelmäjauhe (Terminalia Bellirica) 33,3 %.
Määrä: 100 g
Valmistettu Intiassa.