Guduchi Giloy jauhe, luomu, Nimi Ayurveda, 75g
Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
Guduchi jauhe, luomu, Nimi Ayurveda, 75g
  • Guduchi jauhe, luomu, Nimi Ayurveda, 75g

Guduchi Giloy jauhe, luomu, Nimi Ayurveda, 75g

Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Guduchi on erityinen Himalajan alueelta peräisin oleva yrtti, jonka kasvitieteellinen nimi on Tinospora cordifolia.

Guduchi Tuhansien vuosien ajan on tunnettu ja arvostettu sen hyödyllisiä ominaisuuksia, ja siitä on tullut tunnettu klassinen yrtti myös länsimaissa ja ayurveda-tuotteiden kasvavalla alalla.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 10695

Euro vihreä lehti

Jauhettua sydämenlehti-drabsnea käytetään ayurvedassa diabeteksen ja virtsateiden sairauksien hoitoon sekä auttamaan myrkkyjen poistamisessa kehosta. Sitä käytetään tukemaan ruoansulatus- ja virtsajärjestelmän normaalia toimintaa. Se auttaa puhdistamaan verta, ja sitä käytetään flunssan ja kuumeen aikana.

Guduchi Ayurvedassa käytetään akuuteissa infektioissa, ruoansulatuksen tukena ja diureettina. Voi olla hyödyllinen korkean virtsahapon, kihdin, heikkouden, erilaisten virtsatieinfektioiden, dyspepsian, ripulin, reuman, ummetuksen, keltaisuuden, lavantaudin, virushepatiitin, malarian ja tuberkuloosin yhteydessä.

Guduchi tukee virtsateiden normaalia toimintaa, lievittää polttavaa tunnetta, lievittää liiallista janoa ja ennenaikaista kylläisyyttä. Edistää ravintoaineiden imeytymistä vatsassa ja suolistossa, poistaa muistinmenetystä. Lisää kehon kestävyyttä. Auttaa poistamaan erilaisia matoja.

Käyttötapa:

Sisäiseen käyttöön (ayurvedisten kirjoitusten mukaan): Ota 0,5 tl jauhetta 2-3 kertaa päivässä aterioiden jälkeen lämpimän keitetyn veden kanssa.

Vasta-aiheet: Yksilöllinen intoleranssi ainesosille, avoimet haavaumat, krooninen gastriitti. On suositeltavaa konsultoida ayurvedista lääkäriä ennen käyttöä. Haitattomuudestaan huolimatta käytä varoen raskauden aikana, parempi vielä välttää.

Diabeetikot: Yrtti alentaa verensokeritasoa, erityisesti muiden diabeteslääkkeiden käytön yhteydessä. Guduchi Siksi jauhetta on käytettävä tiukassa lääkärin valvonnassa.

Varoitukset: Raskauden aikana käyttö vain lääkärin valvonnassa.

Ainesosat: guduchi, giloy, Tinospora cordifolia jauhemaiset lehdet, luomutiloilta.

Nettosisältö: 75g

Ei sisällä makuaineita, väriaineita, sokeria, makeutusaineita, laktoosia, soijaa, gluteenia, vehnää, hiivaa, säilöntäaineita, liivatetta eikä soodaa.

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
75 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock