Ravintolisä Moringa, Sattva Ayurveda, 60 kapselia
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Ravintolisä Moringa, Sattva Ayurveda, 60 kapselia
  • Ravintolisä Moringa, Sattva Ayurveda, 60 kapselia

Ravintolisä Moringa, Sattva Ayurveda, 60 kapselia

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
  • Kapselit luomusertifioitua ravintolisää 350 mg
  • 100 % luonnollista alkuperää oleva tuote
  • Ayurveda-asiantuntijoiden kehittämä
  • Moringa - Kehon energisyyteen, kestävyyteen ja elinvoimaisuuteen sekä mineraalien ja aineiden tasapainon ylläpitämiseen.
  • 100 % kasvissyöjä- ja vegaanivalmiste
1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 8 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794186880

Moringa-kapseli sisältää orgaanista Moringa Oliefera (Sahijan) -lehtijauhetta, joka sisältää runsaasti monivitamiineja ja kivennäisaineita. Moringa auttaa lisäämään yleistä energiatasoa, kestävyyttä ja elinvoimaa ja auttaa luonnollisesti täyttämään vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteita. Luomu Moringa -lisä sisältää yli 90 keskeistä ravintoaineita ja yli 40 antioksidanttia. Se on erinomainen A-vitamiinin, B1-vitamiinin, B2-vitamiinin, C-vitamiinin, raudan, proteiinin, kuidun, kalsiumin, magnesiumin ja kaliumin lähde.Luomu Moringa-kapselit sopivat niille, jotka kärsivät aliravitsemuksesta, vähäisestä energiasta ja niille, jotka etsivät lisäravintoa, kuten urheilijoille, kehonrakentajille, urheilijoille, raskaana oleville ja imettäville äideille, kasvaville lapsille, kroonisista sairauksista kärsiville.

ainesosat: Moringa oleifera lehtijauhe (Moringa oleifera) - 350 mg, kapselikuori - hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464).

Nettosisältö: 36,4 g (1 kapseli 606,7 mg)

Ei sisällä makuaineita, väriaineita, sokeria, makeutusaineita, laktoosia, soijaa, gluteenia, vehnää, hiivaa, säilöntäaineita, liivatetta eikä soodaa.

Suositeltu käyttö: Aikuisille 1 kapseli päivässä 8-10 viikon ajan, 30 minuuttia aterian jälkeen. Tulokset voivat vaihdella iän, sukupuolen, terveydentilan ja ruokavalion mukaan. Tätä tuotetta voidaan käyttää pitkään haittavaikutusten puuttuessa.

Varoitukset: Älä ylitä suositeltua annosta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia.

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Suositeltu
Energian lisääminen
Kehon nuorentamiseen
Koskemattomuus
Vaikutukset Vata-doshaan
Vähentää
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Kapha-doshaan
Tasapainottaminen
Alkuperämaa:
Intia
Määrä:
60 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock