Rentouttava hierontaöljy Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Atpalaiduojantis masažo aliejus Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Atpalaiduojantis masažo aliejus Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Rentouttava hierontaöljy Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Tuotemerkki: Nimi Ayurveda

Mahanarayana Thailam Ayurvedic -hierontaöljyä on pidetty korkealaatuisena öljynä Intian maharadžojen ajoista lähtien. Sillä on ravitseva ja piristävä vaikutus, ja sitä voidaan suositella erityisesti stressaantuneille ihmisille. Klassisen ayurvedisen kirjallisuuden mukaan se sopii parhaiten Marma-hierontaan.

Ayurvedinen lähdeteksti: Sahasrayogam.

Tämän klassisen ayurvedisen hierontaöljyn positiiviset ominaisuudet ovat erittäin tehokkaita. Siksi se on myös erinomainen öljy urheilijoille ja kaikille urheilulajeille.

3884 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 7044/1

Muinainen 56 yrtistä koostuva ayurvedinen öljysekoitus. Käytetty Intiassa tuhansia vuosia. "Mahanarayan-öljy on ihanteellinen Vata-tyyppisille ihmisille, sillä se auttaa poistamaan Vata-tasapainottomuutta. "Vata-ihmiset ovat luonnostaan kuivia ja kylmiä, tämä öljy on lämmittävä ja rauhoittava.

Nimi Ayurvedan klassinen ayurvedinen hierontaöljy "Mahanarayana Thailam" on erittäin suosittu sen rentouttavien ominaisuuksien vuoksi, kuten nimikin kertoo: "Maha" tarkoittaa "suurta" tai "ylevää", "Narayana" tarkoittaa "rauhallista" tai "rentoutumista".

"Mahanarayana Thailam Ayurveda -hierontaöljyä on pidetty korkealaatuisena Intian maharadžojen ajoista lähtien. Sillä on ravitseva ja piristävä vaikutus, ja sitä voidaan suositella erityisesti stressin ja liiallisen Vatan yhteydessä. Klassisen ayurvedisen kirjallisuuden mukaan se on ihanteellinen Marma-hierontaan (ayurvedinen lähde: Sahasrayogam).

Voit nopeasti tuntea tämän klassisen ayurvedisen hierontaöljyn positiiviset ominaisuudet. Siksi se on myös erinomainen öljy urheilijoille ja urheilijoille.

Mahanarayan-öljy on perinteinen ayurvedinen öljy, joka on valmistettu muinaisten reseptien mukaan ja joka sisältää 56 lääkekasvin uutteita (gokshura, shatavari, santelipuu, nibbambu ja monet muut). Öljyn parantavat ainesosat tunkeutuvat ihon läpi tulehtuneille alueille ja tarjoavat erittäin tehokasta helpotusta nivelten ja selkärangan kipupesäkkeisiin. Mahanarayan-öljyn sisältämät luonnolliset A-, E- ja D3-vitamiinit sekä kivennäisaineet varmistavat öljyn vaikutuksen solukalvojen tasolla, mikä auttaa normalisoimaan vaurioituneiden kudosten happo- ja tulehdusprosesseja sekä kalsiumaineenvaihduntaa, mikä johtaa kalsiumsuolakertymien vähenemiseen. Huomaa, että miramedium-uute on tehokkain luonnollinen reuma- ja kipulääkitys.

Hierontaöljy sisältää 56 lääkekasviuutetta!

Keskeiset ominaisuudet: Hoitava hierontaöljy, joka sisältää mm:

1. Tunkeutuu syvälle nivelkudoksiin.

2. Tunkeutuu syvälle niveliin.

3. Voi auttaa poistamaan tulehdusta ja turvotusta.

4. Lämmittää kevyesti.

5. Stimuloi rustokudosten uudistumisprosesseja.

Annostus ja annostelu: Ennen käyttöä ota kuuma kylpy 10-15 minuutin ajan (0,5 kg suolaa) tai kiinnitä kipeisiin niveliin kuuma sidos, jossa on hypertonista (suola)liuosta 10-15 minuutin ajan, tai tee kuuma kääre - selkärangan patologian tapauksessa. Levitä sitten ohut kerros öljyä ja hiero niveliä tai selkärankaa 10-15 minuutin ajan. Anna liota vähintään 30 minuuttia ennen huuhtelua.

Vasta-aiheet: yksilöllinen herkkyys aineosille. Öljyä voidaan suositella 4 vuoden iästä alkaen.

Varotoimenpiteet: Vältä kosketusta limakalvoille ja rikkinäiselle iholle.

Käyttösuositukset: ulkoiseen käyttöön. Ulkoiseen käyttöön: hiero sairaisiin niveliin, käytä yleiseen vartalohierontaan. Käytä lievittämään nivelten väsymystä ja varmistamaan nivelten liikkuvuus ja pitämään nivelet normaalissa kunnossa. Tätä öljyä voidaan käyttää myös paikalliseen ja yleiseen vartalohierontaan (lukuun ottamatta päätä). Sen jälkeen se voidaan jättää yöksi tai huuhdella pois lämpimällä vedellä. Koko vartalon hieronnassa huuhtele iho lämpimällä vedellä ja ayurvedisella saippualla hieronnan jälkeen.

Öljyä käytetään yleisen väsymyksen lievittämiseen ja se auttaa palauttamaan voimia. Suositellaan käytettäväksi ennen tai jälkeen urheilu- ja joogaharjoitusten. Kun sitä käytetään ennen harjoittelua, se auttaa vahvistamaan lihaksia, lisäämään niiden kimmoisuutta ja sävyä, kun sitä käytetään sen jälkeen, se auttaa rentoutumaan. Kuten edellä mainittiin, sopii hierontaan.

Tämä öljy on saanut nimensä intialaisen jumaluuden Narayanin (Vishnu) mukaan - Suuri Narayan ("mahanarayan"). Öljy valmistetaan kuukausien ajan lämmittämällä sitä miedolla lämmöllä suuressa astiassa ja lisäämällä tarvittavia ainesosia yhä uudelleen.

Mahanarayana Thailam Ayurveda -hierontaöljy ei sisällä emulgointiaineita, joten se voi jähmettyä alhaisissa lämpötiloissa. Optimaalista käyttöä varten lämmitä öljy varovasti lämpimässä vesihauteessa 36-40 °C. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Anna öljyn imeytyä ihoon hieronnan jälkeen vähintään 30 minuuttia tai mieluiten yön yli ennen kylpyä tai suihkua.

Ainesosat (INCI): sesamum Indicum Oil, Asparagus racemosus Rhizome, Boerhavia diffusa Root, Withania somnifera Root, Aegle marmelos Root, Erythrina variegata Stem Bark, Merremia tridentata Plant, Oroxylum indicum Root, Premna corymbosa Root, Sida rhombifolia Root, Sida spinosa Juuri, Solanum anguivi Juuri, Solanum xanthocarpum Juuri, Stereospermum colais Juuri, Tribulis terrestris Hedelmä, Withania somnifera Varsi, Acorus calamus Juuri, Alpinia galanga Juurakko, Anethum sowa Siemen, Asphaltum punjabinum, Butea monosperma Varren kuori, Cedrus deodara Sydänpuu, Cinnamomum tamala Lehti, Coleus aromaticus Kasvi, Curcuma longa Juuri, Cyperus rotundus Juurakko, Desmodium gangeticum Juuri, Eclipta alba Kasvi, Elettaria cardamomum Siemen, Glycyrrhiza glabra Varsi, Inula racemosa juurakko, Ipomea paniculata juurakko, Mesua ferrea kukka, Pseudarthria viscida juurakko, kivisuola, Rubia cordifolia varsi, Taxus baccata lehti, Vigna pilosa juurakko, Vigna radiata juurakko, Cinnamomum camphora Excudates, Crocus sativus kukka.

*Huomaa! Kaikki viittaukset tämän tuotteen ainesosien ominaisuuksiin on kerätty ja dokumentoitu arvovaltaisista lähteistä, ja ne liittyvät ainesosiin, eivät tuotteeseen. Tiedot eivät ole mainontaa.

Tietolähteet:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article (40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part - I, Volume - I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi - 110054 Govt. of India. Page no. 47.

Kehotyyppi (dosha):
Vata
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
Similar products
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock