Luomu Ayurvedic Jam Chyawanprash, Sattva Ayurveda, 500g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
Ekologiškas ajurvedinis džemas Chyawanprash, Sattva Ayurveda, 500g
  • Ekologiškas ajurvedinis džemas Chyawanprash, Sattva Ayurveda, 500g

Luomu Ayurvedic Jam Chyawanprash, Sattva Ayurveda, 500g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Tuoreet yrtit - valmistettu tuoreista yrteistä, ilman uutteita! Ainutlaatuinen Chyawanprash-kaava, jossa on runsaasti sahramia ja kanelia. Siinä on voimakas sahramin jälkimaku. Koostumus on löysä, painovoima keskinkertainen. Se kuuluu kevyisiin chyawanprash-tyyppeihin, jotka sopivat Vata- ja Pitta-doshalle. Se sopii lapsille ja niille, jotka eivät pidä mausteisesta ruoasta. Chyawanprash on erinomainen immunomodulaattori, joka parantaa ruoansulatuskanavan toimintaa ja poistaa myrkkyjä kehosta, mikä edistää nuorentumista ja terveyttä. Sillä on antibakteerinen vaikutus. Sillä on myönteinen vaikutus lisääntymis- ja hormonijärjestelmään yleensä. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai makuaineita.

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 9 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794180017

Tuoreet yrtit - valmistettu tuoreista yrteistä, ilman uutteita! Ainutlaatuinen Chyawanprash-kaava, jossa on runsaasti sahramia ja kanelia. Siinä on voimakas sahramin jälkimaku. Koostumus on löysä ja painovoima on keskivahva. Se kuuluu kevyisiin chyawanprash-tyyppeihin, jotka sopivat Vata- ja Pitta-doshalle. Se sopii lapsille ja niille, jotka eivät pidä mausteisesta ruoasta. Chyawanprash on erinomainen immunomodulaattori, joka parantaa ruoansulatuskanavan toimintaa ja poistaa myrkkyjä kehosta, mikä edistää nuorentumista ja terveyttä. Sillä on antibakteerinen vaikutus. Sillä on myönteinen vaikutus lisääntymis- ja hormonijärjestelmään yleensä. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai makuaineita.

Koostumus on mieto ja kirpeys keskivahva. Se kuuluu huokosettomiin chyawanprashoh-tyyppeihin ja sopii Vata- ja Pita-tyypeille. Sopii hyvin lapsille ja niille, jotka eivät pidä mausteisesta mausta. Chiavanprash on erinomainen immunomodulaattori ja parantaa elimistön ruoansulatus- ja myrkkyjenpoistotoimintoja, mikä edistää nuorentumista ja paranemista. Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, ja sillä on myönteinen vaikutus lisääntymis- ja hormonijärjestelmään yleensä. Tuotteessa ei ole keinotekoisia lisäaineita tai makuaineita. "Chyavanprash on tunnetuin ja luotetuin terveystuote. Muinaisista ajoista lähtien tätä seosta on kutsuttu kuolemattomuuden eliksiiriksi. Sen valmistusresepti kuuluu muinaiselle vedalaiselle tietäjälle Chavanille. Nykyään klassista ayurvedista koostumusta valmistavat lähes kaikki ayurveda-valmistajat. Chavanprashin tärkein ainesosa on Amla (intialainen karviainen), joka on rikkain C-vitamiinin lähde. Amla-mehu sisältää 20 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinimehu. On tärkeää huomata chyawanprashin antioksidanttiset ominaisuudet, sen kyky neutraloida vapaita radikaaleja ja suojella elimistöä niiden haitallisilta vaikutuksilta, mikä hidastaa ikääntymisprosessia ja varmistaa erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyn.

Chyawanprash on ikivanha vedalainen kaava, joka sisältää monia voimakkaita yrttejä, kuten Amlaa, jonka tiedetään olevan yksi parhaista antioksidanteista,sydänlehti drabsna (tai Giloy tai Guduchi), jolla tiedetään olevan immuunijärjestelmää muokkaavia ominaisuuksia, ja - yksittäisestä sekoituksesta riippuen - jopa 40 muuta luonnollista ainesosaa, jotka virkistävät elimistöäsi ja auttavat sinua voimaan hyvin.

Kulutus:

Ota 1-2 teelusikallista päivässä: ennen aamiaista ja 15 minuuttia ennen seuraavaa ateriaa (tai aterioiden välillä). Voit myös liuottaa tämän lämpimään maitoon tai tehdä herkullisen lämmittävän juoman soija- tai riisimaidosta. Se on herkullista levittää paahtoleivän päälle. Erinomainen tonic lapsille (5-12-vuotiaat) - puoli teelusikallista ennen aamiaista. Lapsille suositellaan 0,5 teelusikallista päivässä.

Se on parasta ottaa aamulla, mutta sitä voi ottaa mihin tahansa muuhun aikaan päivästä, mieluiten lämpimän maidon kanssa nukkumaan mennessä.

Ainesosat: Matsyandika (sokeriruoko), Amla (Emblica officinalis), hunaja, Baheda (Terminalia bellerica), Harad (Terminalia chebula), Bel (Aegle marmelos), Ghee, Munakka (Vitis vinifera), Shatavari (Asparagus racemosus), Ajmod (Apium graveolens), Elaichi (Elettaria cardamomum), Giloy (Tinospara cordifolia), Madhuyashti (Glycyrrhiza glabra), Jatamasi (Nardostachys jatamansi), Tejpatta (Cinnamomum tamala), Vidari (Pueraria tuberosa), Nagarmotha (Cyperus rotundus), Punarnava (Boerhaavia diffusa), Pippali (Piper longum), Dalchini (Cinnamomum zeylanicum), Gokharu (Tribulus terrestris), Nagakesra (Mesua ferrea).

Ei säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, torjunta-aineita. Sopii kasvissyöjille.

Säilytysolosuhteet: Säilytä huoneenlämmössä avaamattomana. Kun avattu, säilytä tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa, viileässä paikassa suojattuna auringonvalolta.

Alkuperämaa: Intia

Nettomäärä: 500 g

Parasta ennen: Katso pakkaus

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock