Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml
Orgaaninen Orgaaninen
Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml
  • Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml
  • Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml
  • Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml

Juoma Golden Milk, luomu, Aequanime, 220 ml

Orgaaninen Orgaaninen

Luonnonmukainen tuote, jossa on hunajaa, gheetä (sulatettua voita) ja kurkumaa.

Aequanime Golden Maitovalmiste on valmistettu arvokkaista luonnonmukaisista luomuaineista.

Kurkuma, ghee ja hunaja on sekoitettu ja yhdistetty täydellisesti välitöntä ja nopeaa käyttöä varten.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 10780

Kultainen maito on saanut nimensä kultaisen värinsä ja arvokkuutensa vuoksi, ja se perustuu ayurvedisen ja joogisen perinteen alkuperäiseen reseptiin, jota pidetään hyvinvoinnin erityisenä aarteena. Kultainen maito on yksinkertainen resepti joogisista lähteistä, joka auttaa saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja jonka myös Yogi Bhajan on perinyt ja suositellut.

Aequanime Golden Maito on valmistettu arvokkaista luonnonmukaisista luomuaineista: kurkuma, ghee ja hunaja on täydellisesti sekoitettu ja yhdistetty välitöntä ja nopeaa käyttöä varten.

Luonnollisten ainesosien yhdistelmä ja uskollinen valmistaminen alkuperäisen joogareseptin mukaan tekevät Aequanime Golden Milkistä suuren avun fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä yleensä ja erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön hoidossa.

Joogaharjoituksissa Golden Milk -maitoa suositellaan nivelten "löysentämiseen" ja joustavuuden parantamiseen; intensiivisten joogaharjoitusten aikana Golden Milk -maito on osoittautunut kerta toisensa jälkeen "kultaiseksi lohdutukseksi".

Kulutus: Liuota yksi teelusikallinen GOLDEN MILKiä 125 ml:aan lämmintä lehmän- tai kasvimaitoa tai vettä. Ota 1-2 kuppia päivittäin tarpeen mukaan. Osana joogadieettiä GOLDEN MILK -maitoa suositellaan nautittavaksi vähintään 40 peräkkäisen päivän ajan.

Ainesosat: Luomuhunaja (76%)*, Luomughee-voi (18%)*, Luomukurkuma (6%)* .

* Kaikki ainesosat ovat luomusertifioituja.

Ravintosisältö (100 g): 2044 kJ/488 kcal: proteiinia 0,6 g, rasvaa 24 g (josta tyydyttyneitä 13), hiilihydraattia 67 g (josta sokereita 56 g), suolaa 0,03 g, kuitua 1,3 g, laktoosia 1,3 g

Säilytysolosuhteet: Säilytetään avaamattomana huoneenlämmössä

.

Avaamisen jälkeen säilytetään tiiviisti suljetussa astiassa kuivassa, viileässä paikassa (jääkaapissa) suojattuna auringonvalolta

Alkuperämaa: EU

Nettosisältö: 195 g / 220 ml

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja: Aequanime s.r.l.s., Italia

-----------------------------------------------------

"AEQUANIME on nuori italialainen luomuruokamerkki, joka tarjoaa näitä erittäin arvokkaista biologisista ainesosista koostuvia joogamenestyskaavoja, ravitsemus- ja elämäntapasuosituksia sekä meditaatioharjoituksia, jotka auttavat integroimaan tuotteiden vaikutukset.

Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
210 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock