Ayurvedic Amla Fruit Puree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g
Tuotemerkki: Cosmoveda
Ayurvedic Amla Fruit Puree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g
  • Ayurvedic Amla Fruit Puree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g

Ayurvedic Amla Fruit Puree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g

Tuotemerkki: Cosmoveda

Chyavanprash on perinteinen ayurvedinen sose Amla-hedelmästä, jossa on useita arvokkaita ainesosia, joista on runsaasti legendoja.

Se on yksi kuuluisimmista ayurvedisista resepteistä, ja se on kuvattu yli 2000 vuotta sitten Charaka Samhitassa, ayurvedan klassisessa kirjassa, jota luetaan yhä nykyäänkin.

4094 €

By buying this product you can collect up to 2 point points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 2,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 10130/2

Chyavanprash on perinteinen ayurvedinen sose Amla-hedelmästä, jossa on useita arvokkaita ainesosia, joista on runsaasti legendoja. Se on yksi kuuluisimmista ayurvedisista resepteistä, ja se on kuvattu yli 2000 vuotta sitten Charaka Samhitassa, ayurvedan klassisessa kirjassa, jota luetaan yhä nykyäänkin.

Chyavanprashin olennainen ainesosa on Amla (kasvitieteellinen nimi: Emblica officinalis, intialainen karviaismarja), jota kunnioitetaan Intiassa pyhänä hedelmänä. Amla on ayurvedinen superfood, jonka sanotaan tasapainottavan kolmea doshaa.

Sen maku on miellyttävä, makean mausteinen ja hieman hapan, joten se sopii esimerkiksi sekoitusten ainesosaksi, levitteeksi tai sellaisenaan.

Classic Ayurveda Chyavanprash valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista kestävässä maataloudessa ja luonnonvaraisissa olosuhteissa. Se käy läpi tiukat laatutestit ja seulotaan saksalaisessa laboratoriossa* haitallisten aineiden varalta Saksaan saapuessaan. Se pullotetaan purkkiin Pohjois-Saksassa sijaitsevassa tehtaassa "Classic Ayurveda".

Käyttösuositus: Yksi teelusikallinen, 8 g kahdesti päivässä (vastaa 16 g päivässä). Päivittäinen saanti 3,6 g amlaa ja 243 mg polyfenoleja.

Ainesosat : Madjo-puu (Aegle marmelos), vaasa (Adhatoda vasica), maadin ohdake (Tribulus terrestris), pitkä pippuri (Piper longum), viiniköynnös, Guduchi (Tinospora cordifolia), chebul myrobalan (Terminalia chebula), Bhumyamalaki (Phylantus niruri), Cyperus rotundus, Agnimantha (Premna integrifolia), Damocles-puu (Oroxylum indicum), Patala (Stereospermum suaveolensis), Ghambhari (Gmelina arborea), intialainen alkupuu (Solanum indicum), Kantakari (Solanum xanthocarpum), Salaparni (Desmodium gangeticum), Prisniparni (Uraria picta)

* Sharkara ® / Valmistettu Intiassa / Pakattu Saksassa

Säilytysolosuhteet: Säilytä avattuna viileässä ja kuivassa paikassa. Chyavanprashia ei tarvitse jäähdyttää, vaan se riittää, että se säilytetään normaaleissa, viileämmissä lämpötiloissa.

Alkuperämaa: EU:n ulkopuolella

Nettomäärä: 450 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja: Amla Natur GmbH, Drestedt, Saksa

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
450 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock