Ayurvedahillo Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
Tuotemerkki: Nimi Ayurveda
Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ayurvedahillo Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Tuotemerkki: Nimi Ayurveda

Amalakia on arvostettu Intiassa vuosisatojen ajan. Ayurvedassa se on ravintolisä. "Amalaki on herkullinen, miedosti mausteinen, ghee (sulatettu voi) -sose, jossa on runsaasti Amlaa (Amalaki), ruokosokeria, hunajaa ja monenlaisia ayurvedisia yrttejä.

3582 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 7171

Amalakia on arvostettu Intiassa vuosisatojen ajan. Ayurvedassa se on ravintolisä. "Amalaki on herkullinen, miedosti mausteinen, ghee (sulatettu voi) -sose, jossa on runsaasti Amlaa (Amalaki), ruokosokeria, hunajaa ja monenlaisia ayurvedisia yrttejä.

"Amalakilla on erityisiä tasapainottavia ominaisuuksia - se on rauhoittava ja tasapainottava ravintolisä koko perheelle. Erityisen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat luonnollinen C-vitamiini, jota on runsaasti Amla-hedelmässä, ja valikoidut ayurvediset yrtit. Luonnolliset ainesosat, joita on tutkittu ja todistettu tuhansien vuosien ajan, tekevät Amalaki Rasayanasta erittäin sopivan kaikenikäisille.

Klassisessa ayurveda-perinteessä se kuuluu niin sanottuihin Rasayanoihin (tämä sana muodostuu sanoista Rasa ja Ayana). Rasa, joka on kehon liikeneste, syntyy ruoansulatuksen aikana, ja sillä on ravitsevia ominaisuuksia kaikille kudoksille. Ayurvedassa erotetaan seuraavat kudokset (Dathus): Rasa (plasma), Rakta (veri), Mamsa (lihakset), Medas (rasva), Asthi (luut), Majja (luuydin) ja Shukra (hermo- ja sukukudos). .
Ayana tarkoittaa, että Dhatus on hyvin ravittu ja terve. Siksi Rasayana on todella siunaus koko keholle.

"Amalaki Rasayana on aito ayurvedinen ravintolisä, jolla on monia historiallisia viittauksia ja legendoja. Varhaisimmat lähteet osoittavat, ettäAmalaki Rasayanajuontaa juurensa yli 3000 eaa. taaksepäin. Muinaisen ayurvedisen tekstin "Charak Samhita", ensimmäisen ja vanhimman ayurvedisen kirjoituksen, mukaan sitä voi ja pitää ottaa päivittäin.

Tietoja ainesosista:
Useimmissa resepteissä yrtit keitetään vedessä ja kuivatut uutteet sekoitetaan sitten hunajaan. Jauhe jauhetaan sitten aromaattisten mausteiden kardemumma, kaneli ja neilikka kanssa. Valmis tuote on kuin sokerisiirappi, mutta siinä on herkullinen ja hieman mausteinen maku.
Ayurveda-yrttejä ja -mausteita valmistetaan perinteisesti Sarangadhara Samhithan, yhden ayurvedan tärkeimmistä kirjoituksista, mukaan.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, intialainen karviainen) on yksi tärkeimmistä ainesosista ruokosokerin ja hunajan ohella. Muinaisten ayurvedisten tekstien mukaan Amalaki on rikkain luonnollinen C-vitamiinin lähde, ja se sisältää lähes kaikki kuusi ayurvedista makua paitsi suolaisen. Amalaki sisältää kalsiumia, fosforia, rautaa, karoteenia, hiilihydraatteja, tiamiinia, riboflaviinia ja monia muita. Monet tieteellisesti perustellut tutkimukset ovat vahvistaneet Amalakin myönteiset ominaisuudet.

Raaka ruokosokeri ja hunaja toimivat kantajayrtteinä. Lisäksi ruokosokeri ja hunaja antavat ayurvedisten tekstien mukaan makean, virkistävän maun. Amalaki Rasayanalla ei olisi samaa voimaa ilman sokeria ja hunajaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiäAmalaki Rasayanasta:


Normaalisti sitä ei tarvitsejäähdyttää. Jos käytät sitä kuitenkin yli 4 viikkoa ensimmäisen avaamisen jälkeen, on suositeltavaa säilyttää se viileässä.

VoikoAmalaki Rasayanaa käyttääpitkän aikaa ilman taukoa?
Koska Chyavanprash on luonnollinen ravintolisä eikä lääke, sitä voi (ja pitää) ottaa joka päivä ilman rajoituksia.

Miten ja kuinka useinAmalaki Rasayanaavoi ottaa?
1-2 teelusikallista päivittäin, esimerkiksi välipalana leivän tai paahtoleivän päällä. Tai yksinkertaisesti imeskelemällä lusikalla. Paremman ruoansulatuksen vuoksi on suositeltavaa ottaa se pienen (lämpimän) maidon kanssa.

Nimi Ayurveda Amalaki Rasayana täyttää raskasmetallien hallinnan vaatimukset ja on sertifioitu BDIH:n tiukan elintarvikeohjeistuksen mukaisesti: "BDIH Management of Heavy Metals".

Kuluttaminen:

Ota 1-2 teelusikallista päivittäin: ennen aamiaista ja 15 minuuttia ennen seuraavaa ateriaa (tai aterioiden välillä). Voit myös liuottaa tämän määrän lämpimään maitoon tai tehdä herkullisen lämmittävän juoman soija- tai riisimaidosta. Se on herkullista levittää paahtoleivän päälle. Erinomainen tonic lapsille (5-12 vuotta) - puoli teelusikallista ennen aamiaista. Lapsille suositellaan 0,5 teelusikallista päivässä.

Se on parasta ottaa aamulla, mutta sitä voi ottaa mihin tahansa muuhun aikaan päivästä, mieluiten lämpimän maidon kanssa nukkumaan mennessä.

Ainesosat: Amla 10,6 %, ruokosokeri, pitkä pippuri, hunaja.

Allergeenit: merkitty lihavoituna ainesosiin.

Ravintosisältö (100 g): Energia 1606 kJ/381 kcal, Rasva: 9,7 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 6,9 g), Hiilihydraatti: 69,8 g (josta sokereita 65,7 g), Proteiini: 2 g, Suola: 0,05 g, Kuitua: 3,1 g.

Säilytysolosuhteet: säilytä tiiviisti suljetussa astiassa pimeässä, viileässä paikassa. Säilytä jääkaapissa, kun se on avattu.

Alkuperämaa: Intia

Nettomäärä: 500 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja : AHG Ayurveda Handels Gmbh

D-22041 Hampuri, Saksa

Kehotyyppi (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock