Jalkavoide halkeilleille ja kuiville jaloille, Patanjali, 50ml
Tuotemerkki: Patanjali
Jalkavoide halkeilleille ja kuiville jaloille, Patanjali, 50ml
  • Jalkavoide halkeilleille ja kuiville jaloille, Patanjali, 50ml

Jalkavoide halkeilleille ja kuiville jaloille, Patanjali, 50ml

Tuotemerkki: Patanjali

Crack Hill Pananjali Ayurvedic Foot Cream for Cracked and Dry Feet kosteuttaa, kuorii ja suojaa kantapäitä uusilta halkeamilta, vaurioilta ja kuivumiselta.

"Crack Hill Pananjali on luonnollinen lääke kuivalle ja karhealle jalkojen iholle.

Soveltamisala: jalkoihin

Vaikutus: ravitseva

Ongelman tyyppi: kuivuus

Erityinen koostumus: sopii päivittäiseen käyttöön

Ominaisuudet: ei testattu eläimillä, kasvissyöjä

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 11 yksikkö
Tuotekoodi: HL1088

"Crack Heal Cream Patanhali on ainutlaatuinen ayurvedinen kasviperäinen kaava halkeilleiden kantapäiden ja jalkojen nopeaan paranemiseen. Tämä jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa tehokkaasti, poistaa halkeamia ja kuivuutta sekä hoitaa halkeilevan ihon aiheuttamaa tulehdusta ja ärsytystä.

Voide sisältää Intiasta peräisin olevia kasviperäisiä ainesosia, joilla on todella ihmeellisiä ominaisuuksia, antiseptisiä, regeneratiivisia, tulehdusta ehkäiseviä, antibakteerisia, parantavia, korjaavia ja sienilääkkeitä. "Patanjali" -jalkavoiteen käyttö kosteuttaa ihoa, tekee siitä joustavan ja pehmeän ja poistaa epämiellyttävän jalkojen hajun.

Heel and Foot Crack Cream -voiteen tärkeimmät ainesosat ovat:

* Barbadosin aloe vera - voimakas luonnollinen kosteusvoide, antioksidantti, antiseptinen, ihovoimaa parantava, tehokas ihosairauksien hoidossa, nuorentaa ihoa, supistava ja haavoja parantava ominaisuus;

* Mehiläisvaha - suojaa ihoa kosteuden menetykseltä, kosteuttaa ihoa syvästi ja palauttaa vesitasapainon.

* Kamferiöljy puhdistaa ja desinfioi ihoa, normalisoi talitoimintaa, parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta ja antaa nuorekkaan näköisen ihon;

* Vehnänalkioöljy - Vehnänalkioöljy on fosforin, kaliumin, magnesiumin, kalsiumin, sinkin, raudan, seleenin ja muiden hivenaineiden lähde sekä vitamiinikompleksi B1, B2, B3, B5, B6, B9, E, ja voimakas luonnollinen antioksidanttien lähde;

* Sinappiöljy - ravitsee epidermistä, kosteuttaa hyvin, lievittää ihotulehduksen, seborroan ja psoriaasin oireita sekä tappaa patogeenisiä bakteereja ja sienitauteja ihon pinnalla;

* Kurkuma - käytetään ihosairauksien, haavojen, haavaumien, leikkausten ja palovammojen hoitoon, pehmentää ja elastistaa ihoa.

Käyttö: Pese ja kuivaa käsiteltävä alue. Kantapäät on kuorittava etukäteen, kuollut iho on kuorittava pois, sitten levitetään voidetta ja hierotaan kevyesti, kunnes se on täysin imeytynyt. Hellävarainen hieronta parantaa jalkojen verenkiertoa, mikä parantaa paranemisprosessia. Toista hoito kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Ingrediets (INCI): Aqua, Petroleum Jelly, E-Wax, Cetostearyl Alcohol, Propylene glycol, Rosemary Oil, Potassium Hydroxide, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben.

Valmistaja: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Intia

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock