Aamurituaali, jolla varmistat, että päiväsi on tuottava ja energinen

Paras tapa löytää se ylimääräinen tunti aamulla on herätä aikaisemmin! Tiedän, että se kuulostaa mahdottomalta tehtävältä, mutta yritä vain mennä nukkumaan puolitoista tuntia aikaisemmin (usko minua, et yleensä tee erittäin tärkeitä asioita myöhään illalla).

Aamulla on aina helpompi nousta ylös, kun on jotain, minkä vuoksi nousta. Suunnittele siis aamusi edellisenä iltana ja kirjoita ja merkitse muistiin ne tärkeät asiat, jotka aiot tehdä. Huomaat eron seuraavana aamuna!

Heräät siis tuntia aikaisemmin.
Seuraavaksi, älä tee sitä virhettä, jonka 99 % ihmisistä tekee - ÄLÄ PIDÄ PUHELIMESI PIDETTÄ ! Älä koske puhelimeesi, älä käy sosiaalisissa verkostoissa ja viestimissä koko tähän tuntiin, tai vielä parempi pidempään. Selviät varmasti tunnissa, ota aikaa itsellesi.

Mitä saat tehtyä tällä tunnilla?
1. Harjaa kielesi ja hampaasi (3 minuuttia)
2. Juo lasillinen lämmintä vettä (2 minuuttia)
3. Harjaa kielesi ja hampaasi (3 minuuttia) 2. Juo lasillinen lämmintä vettä (2 minuuttia) 3. Tee joukko liikuntaharjoituksia (15 minuuttia) - usko pois, 15 minuutissa voit treenata niin paljon, ettet tunne oloasi väsyneeksi
4. Tee hengitysharjoituksia tai makaa Shavasana-asennossa (5 minuuttia)
5. Tee hengitysharjoituksia tai makaa Shavasana-asennossa (5 minuuttia). Ota kontrastisuihku (10 minuuttia)
6. Lue kirjaa tai meditoi (25 minuuttia)

Sijoita herätyskello etäälle itsestäsi niin, että tavoitat sen vasta kun nouset ylös. Heti kun sammutat sen, mene heti harjaamaan hampaat ja kieli (heräät noissa 3 minuutissa).

Mene sitten juomaan vettä, sillä keho on aamuisin tyhjentynyt ja tämä auttaa täydentämään vesivarastoja.
Fyysinen liikunta aktivoi koko kehoa.
Kontrastisuihku antaa mielelle selkeyttä. Ja meditaatio tai kirja antaa uusia ideoita ja kehittää luovuutta.
Olen noudattanut näitä rituaaleja jo jonkin aikaa ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, joten jaan ne kanssanne. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että näiden rituaalien tunteminen ja niiden noudattaminen ovat täysin eri asioita

Tee vain kokeilu ja katso, mikä muuttuu