Ayurvedinen vihreä tee Tulsi Green Tea Classic, irtotee, Luomu India, 100g
Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedinen vihreä tee Tulsi Green Tea Classic, irtotee, Luomu India, 100g
  • Ayurvedinen vihreä tee Tulsi Green Tea Classic, irtotee, Luomu India, 100g

Ayurvedinen vihreä tee Tulsi Green Tea Classic, irtotee, Luomu India, 100g

Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Jos mantrasi on "nauti hetkestä", tämä sekoitus on sinua varten.

Runsaasti antioksidantteja sisältävä ja hyvänmakuinen klassikkosekoitus tarjoaa monia terveyshyötyjä ja syvän tunteen.

Istu siis alas, nauti kupillinen terveyttä ja rentoudu.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 801541071005
Šiuo metu išparduota


Euro vihreä lehti

Vihreä Tulasi-tee auttaa joogaa ja meditaatiota harrastavia avaamaan potentiaalinsa, puhdistamaan mielen ja herättämään chakrat! Luomu Tulasi vihreässä teessä on tuoksuva tuoksu ja herkullisen suolainen jälkimaku!

Tulsi on erityinen yrtti, joka tunnetaan Intiassa pyhänä basilikana syystä, muinaista viisautta nykymaailmaan. Kasvi, jolla on monimutkainen kemiallinen rakenne. Tulsin vaikutukset kehoon ovat kattavat, mutta usein hienovaraiset. Balsamina keholle, mielelle ja sielulle sen ominaisuuksia on käytetty Intiassa jo yli 5000 vuoden ajan. "Yrttien kuningatar" Tulsi on löytänyt tiensä länsimaihin nykyään. Tulsi-teetä säännöllisesti käyttävillä on siitä hyvin myönteinen käsitys. Juo tulsi-teetä joka päivä niin paljon kuin haluat - toisin kuin monia muita yrttejä, sitä ei tarvitse annostella. Lapsetkin rakastavat sitä.

"Organic India" Tulsi kasvatetaan maaseututiloilla kestävällä tavalla. Nämä luomuteet koostuvat hienoimmista tulsin lehdistä ja kukista, joihin on sekoitettu muita luomuyrttejä, -teetä tai -mausteita. Näin syntyy luonnollinen mutta omaleimainen juoma.

Tulsi Green Tea on Tulsi-lehtien ja korkealaatuisen vihreän teen yhdistelmä. Siinä on erinomainen maku. Se sävyttää ja täyttää kehon elinvoimalla. Suojaa stressiä vastaan. Siinä on runsaasti antioksidantteja, se kerää aktiivisesti vapaita radikaaleja ja on ansainnut maineen elvyttävänä ja nuorentavana teenä.

"TULSI TEA Organic India on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on valmistettu kolmesta Tulsi-lajista: Rama, Krishna ja Vana. Kaikki kasvit kasvatetaan korkeimpien standardien mukaisesti pienillä, perinteisillä tiloilla. Ne kuivataan matalissa lämpötiloissa, sekoitetaan ja pakataan uusimmissa hygieenisissä laitteissa vaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan maksimaalinen tuoreus, aromi ja terveellisyys.

Tämän teen pohjana on Tulsi (pyhä basilika), jolla on erinomaiset virkistävät, elvyttävät ja stressiä lievittävät ominaisuudet. Tulsi on yksi Intian pyhimmistä kasveista, ja sitä pidetään "parantavana balsamina" keholle, mielelle ja sielulle. Se avaa sydämen ja mielen, lisää rakkauden ja omistautumisen energiaa sekä rakentaa uskoa, myötätuntoa ja mielen selkeyttä. Pyhän basilikan uskotaan tarjoavan jumalallista suojelua, puhdistavan auraa ja vahvistavan immuunijärjestelmää.

Tulsi on nykyaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu erinomaiseksi adaptogeeniksi, stressin lievittäjäksi, kestävyyden lisääjäksi, tulehduksen vähentäjäksi, kolesterolin vähentäjäksi, myrkkyjenpoistajaksi, säteilysuojaksi, haavaumien suojelijaksi, kuumeen alentajaksi, ruoansulatuksen parantajaksi sekä antioksidantti- ja muiden ravintoaineiden rikkaaksi. Tulsi on erityisen tehokas sydämelle, verisuonille, maksalle, keuhkoille sekä verenpaineen ja verensokerin säätelyyn.

Käyttö: Käytä 1 teepussi kupillista kohti. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna hautua vähintään 3 minuuttia. Lisää teehen sokeria tai hunajaa maun mukaan. Voit valmistaa myös jääteetä: anna haudutetun teen jäähtyä ja laita se jääkaappiin. Saat parhaan mahdollisen vaikutuksen juomalla 3-5 kupillista teetä päivässä.

Ainesosat: Vihreä tee (Camelia sinensis) 35 %, Rama Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67 %, Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67 %, Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) 21,67 %.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock