Ayurvedic Tea Tulsi Lakritsamauste, Organic India, 25 pakettia
Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedic Tea Tulsi Lakritsamauste, Organic India, 25 pakettia
  • Ayurvedic Tea Tulsi Lakritsamauste, Organic India, 25 pakettia

Ayurvedic Tea Tulsi Lakritsamauste, Organic India, 25 pakettia

Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Sekoitus pyhää basilikaa, inkivääriä, sitruunaa, kanelia ja lakritsia.

Alkuperäisen reseptin mukaan valmistettu luomutee.

Kofeiiniton.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: HLV2103

USDA Organic Euro vihreä lehti

"Tulsi Ginger Turmeric Tea Organic India on sekoitus pyhää basilikaa, inkivääriä, sitruunaa, kanelia ja lakritsia.

Lakritsia (katkeraa lakritsaa) käytetään perinteisesti kiinalaisessa lääketieteessä, ja se mainitaan Kiinassa noin 3000 eaa. kirjoitetussa yrttejä käsittelevässä tutkielmassa. Ayurvedisella lakritsateellä on lieviä yskänlääkkeitä, diureetteja ja laksatiivisia ominaisuuksia. Se auttaa vahvistamaan vastustuskykyä. Ei sisällä kofeiinia. Rentouttava ja rauhoittava. Lievittää stressiä. Gluteeniton ja GMO-vapaa.

Tulsi on erityinen yrtti, joka tunnetaan Intiassa pyhänä basilikana syystä, muinaista viisautta nykymaailmaan. Kasvi, jolla on monimutkainen kemiallinen rakenne. Tulsin vaikutukset kehoon ovat kattavat, mutta usein hienovaraiset. Balsamina keholle, mielelle ja sielulle sen ominaisuuksia on käytetty Intiassa yli 5000 vuotta. "Yrttien kuningatar" Tulsi on löytänyt tiensä länsimaihin nykyään. Tulsi-teetä säännöllisesti käyttävillä on siitä hyvin myönteinen käsitys. Juo tulsi-teetä joka päivä niin paljon kuin haluat - toisin kuin monia muita yrttejä, sitä ei tarvitse annostella. Lapsetkin rakastavat sitä.

"Luomu India" Tulsia kasvatetaan maaseututiloilla kestävällä tavalla. Nämä luomuteet koostuvat hienoimmista tulsin lehdistä ja kukista, joihin on sekoitettu muita luomuyrttejä, -teetä tai -mausteita. Näin syntyy luonnollinen mutta omaleimainen juoma.

"TULSI TEA Organic India on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on valmistettu kolmesta Tulsi-lajista: Rama, Krishna ja Vana. Kaikki kasvit kasvatetaan korkeimpien standardien mukaisesti pienillä, perinteisillä tiloilla. Ne kuivataan matalissa lämpötiloissa, sekoitetaan ja pakataan uusimmissa hygieenisissä laitteissa vaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan maksimaalinen tuoreus, aromi ja terveellisyys.

Tämän teen pohjana on Tulsi (pyhä basilika), jolla on erinomaiset virkistävät, elvyttävät ja stressiä lievittävät ominaisuudet. Tulsi on yksi Intian pyhimmistä kasveista, ja sitä pidetään "parantavana balsamina" keholle, mielelle ja sielulle. Se avaa sydämen ja mielen, lisää rakkauden ja omistautumisen energiaa sekä rakentaa uskoa, myötätuntoa ja mielen selkeyttä. Pyhän basilikan uskotaan tarjoavan jumalallista suojelua, puhdistavan auraa ja vahvistavan immuunijärjestelmää.

Tulsi on nykyaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu erinomaiseksi adaptogeeniksi, stressin lievittäjäksi, kestävyyden lisääjäksi, tulehduksen vähentäjäksi, kolesterolin vähentäjäksi, myrkkyjenpoistajaksi, säteilysuojaksi, haavaumien suojelijaksi, kuumeen alentajaksi, ruoansulatuksen parantajaksi sekä antioksidantti- ja muiden ravintoaineiden rikkaaksi. Tulsi on erityisen tehokas sydämelle, verisuonille, maksalle, keuhkoille sekä verenpaineen ja verensokerin säätelyyn.

Käyttö: Käytä 1 teepussi kupillista kohti. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna hautua vähintään 3 minuuttia (mieluiten jopa 10 minuuttia). Lisää teehen sokeria tai hunajaa maun mukaan. Voit valmistaa myös jääteetä: anna haudutetun teen jäähtyä ja laita se jääkaappiin.

Juo se hitaasti, anna itsesi tuntea koko maku ja uppoutua puhdistusprosessiin. Juo 1 kupillinen päivässä. Puhdistuksen aikana suositellaan 2 kupillista päivässä.

Ainesosat: lakritsi, inkivääri, sitruuna, kaneli, tulsi (pyhä basilika).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
25 pakettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock