Ayurvedic mauste Tulsi Masala Chai, löysä, Organic India, 100g
Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedic mauste Tulsi Masala Chai, löysä, Organic India, 100g
  • Ayurvedic mauste Tulsi Masala Chai, löysä, Organic India, 100g

Ayurvedic mauste Tulsi Masala Chai, löysä, Organic India, 100g

Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Organic India Tulsi Tea Chai Masalan kanssa. Se on aromaattinen ja maukas juoma. Valmistettu sekoituksesta vastajauhettua luomumaustetta (masala), korkealaatuista mustaa Assam-teetä ja tulsia. Tämä tee on suosikki kylmänä vuodenaikana, koska se lämmittää ja virkistää, mutta sitä juovat myös mausteteiden ystävät kesällä.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 801541081004
Šiuo metu išparduota


Euro vihreä lehti

Organic India Tulsi Tea Chai Masalan kanssa. Se on aromaattinen ja maukas juoma. Valmistettu sekoituksesta vastajauhettua luomumaustetta (masala), korkealaatuista mustaa Assam-teetä ja tulsia. Tämä tee on suosikki kylmänä vuodenaikana, koska se lämmittää ja virkistää, mutta sitä juovat myös mausteteiden ystävät kesällä. Riittää 50 kupilliseen.

Tulsi on erityinen yrtti, jota Intiassa ei turhaan kutsuta pyhäksi basilikoksi, se on ikivanha viisaus nykymaailmalle. Kasvi, jolla on monimutkainen kemiallinen rakenne. Tulsin vaikutukset kehoon ovat kattavia, mutta usein hienovaraisia. Balamina keholle, mielelle ja sielulle, sen ominaisuuksia on käytetty Intiassa yli 5000 vuoden ajan. "Yrttien kuningatar" tuli tänään länteen. Tulsi-teen säännölliset käyttäjät arvostavat sitä erittäin myönteisesti. Juo tulsiteetä päivittäin niin paljon kuin haluat – toisin kuin useimmat yrtit, sitä ei tarvitse annostella. Lapsetkin rakastavat häntä.

Luomu Intian tulsi kasvatetaan maaseudun tiloilla kestävän viljelyn käytäntöjä käyttäen. Nämä luomuteet valmistetaan hienoimmista tulsi-lehdistä ja -kukista sekoitettuna muihin luomuyrtteihin, teesiin tai mausteisiin. Tämä luo luonnollisen mutta ainutlaatuisen juoman.

Käyttö: kaada 1 tl 120 ml:aan kiehuvaa vettä, sekoita. Anna vetäytyä 3-5 minuuttia, siivilöi ja tarjoile. Voidaan makeuttaa. Kaksinkertainen voimakas juotuna jäähdytettynä. On parasta juoda ilman maitoa.

Pakkaus: puristettava metallisäiliö, sisällä muovipussi.

Ainesosat: luomu: Tulsi (pyhä basilika) teesekoitus: Krishna Tulsi 12,6% (lehdet, latinalainen Ocimum sanctum), Rama Tulsi 9% (lehdet, latinalainen Ocimum sanctum), Vana Tulsi 5,4% (lehdet, latinalainen Ocimum gratissimum), Assam black tee 28 % (lehdet, latinalainen Camellia sinensis), kaneli 18 % (kuori), inkivääri 10 % (juuri), kardemumma 7,5 % (siemenet), mustapippuri 4 % (hedelmät), neilikka 2,5 % (silmut), muskottipähkinä 1,5 % , muskottipähkinän kuorijauhe 1,5 %.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock
  • −30%
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
352 €
5,02 €