Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 orgaanista kapselia
Tuotemerkki: Cosmoveda
Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 orgaanista kapselia
  • Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 orgaanista kapselia

Shallaki Boswellia, Cosmoveda, 80 orgaanista kapselia

Tuotemerkki: Cosmoveda

Boswellia serrata, intialainen suitsukkeet (kapselit).

Orgaaninen ravintolisä yrttien kanssa.

Shallaki (kuitupitoinen boswellia) on jo ammoisista ajoista lähtien ollut erittäin arvostettu sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi. Intiassa sitä kutsuttiin "tulehduksen torjujaksi". Sitä käytetään ayurvedassa nivelten terveyden ylläpitämiseen.

2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 10253/1

Shallakia (kuitumainen boswellia) on jo ammoisista ajoista lähtien arvostettu sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi. Intiassa sitä kutsuttiin "tulehduksen torjujaksi". Ayurveda käyttää sitä nivelten terveyden ylläpitämiseen.

Boswellia serrata, joka tunnetaan paremmin intialaisena suitsukkeena, on pihkainen boswellia-puu, jonka kuori ja siitepöly voivat olla jopa 25 cm pitkiä, ja sen pihkaa ja kuorta on käytetty ayurvedisessa ravitsemuksessa tuhansia vuosia.

Hienoksi ja hienoksi jauhettu (alle 40 °C) pihkajauhe on peräisin "Cosmoveda" reilun kaupan ja luomuhankkeista Intiasta ja Sri Lankasta.

Ayurvedan mukaan tämä tuote korreloi doshojen harmonisen tasapainon tasolla tasapainottaen kuutta makua. Se tarjoaa makean, karvaan ja happaman maun.

Boswellia serratan, joka tunnetaan myös nimellä salvia tai rasna, ominaisuudet ovat herättäneet kiinnostusta tutkijoiden keskuudessa, jotka tutkivat sen epäiltyjä tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia.

Niveltulehdus, artroosi, kihti tai reuma ovat haitallisia luuston ja nivelten terveydelle. Terveyden ylläpitäminen edellyttää tasapainoisen ruokavalion lisäksi runsaasti liikuntaa, joogaa ja erityisiä kylpylähoitoja, kuten ayurvedisia hierontoja ja kylpyjä.

Ainesosat: Intialainen suitsukanpihkajauhe* Shallaki/Boswelia serrata 79 %, hydroksipropyylimetyyliselluloosa** (kapseli).

* sertifioidusta luomutuotannosta

** Kasviselluloosakapseli

Käyttösuositus:

Ota 4 kapselia 0,47 g (0,37 g netto) 2 kertaa päivässä aterioiden välissä lämpimän veden kanssa. 2,96 g yrttijauhetta päivässä.

Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä, pimeässä paikassa.

Suositeltu
Nivelet
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
37,4 g
Määrä:
80 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus