Ravintolisä Ruoansulatuksen tuki, Planet Ayurveda, 60 kapselia
Tuotemerkki: Planet Ayurveda
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Maisto papildas "Digestion Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas "Digestion Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas "Digestion Support", Planet Ayurveda, 60 kapsulių

Ravintolisä Ruoansulatuksen tuki, Planet Ayurveda, 60 kapselia

Tuotemerkki: Planet Ayurveda
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Jopa 500 mg:n vakioidut kasviuutekapselit, kun taas monet valmistajat käyttävät vain 250-400 mg kasviuutetta ja/tai pelkkää kasvijauhetta.

ayurveda-asiantuntijoiden kehittämä 100-prosenttisesti luonnollisista lähteistä peräisin oleva tuote kasvis- ja vegaanivalmisteena.

Ruoansulatuksen tuki Planet Ayurveda™:lta on erittäin vaikuttava ja tehokas lisäravinne, joka on valmistettu standardoidusta kasviuutteesta ruoansulatuksen parantamiseksi!

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: 8904271100143

India Orgaaninen ISO9001 YHDYSVALTAIN FDA HACCP USDA Organic Euro vihreä lehti Ecosert

Vata = Pitta = Kapha -

Ruoansulatuksen tuki tasapainottaa Vata ja Pitta ja vähentää Kapha doshaa!

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymät väittämät tuotteen sisältämistä ravintoaineista:

* Intianlehtimentti - tukee ruoansulatusta ja sokeriaineenvaihduntaa. Auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, sillä on lievä puhdistava vaikutus, auttaa neutraloimaan myrkkyjä

* Karvatupsu - sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja. Antioksidantit auttavat suojaamaan soluvaurioita aiheuttavilta radikaaleilta / antioksidantit auttavat suojaamaan kehon soluja, kudoksia ja elimiä hapettumisvaurioilta. Antioksidantit edistävät elimistön yleistä antioksidanttikapasiteettia ja voivat auttaa vahvistamaan elimistön puolustuskykyä. Auttaa suojaamaan kehon soluja, kudoksia ja elimiä. Stimuloi soluja vähentämään ikääntymisen vaikutuksia. Uudistava antioksidantti.

* Fenkoli - Edistää normaaleja virtsaneritystoimintoja, edistää virtsan erittymistä, tukee munuaisten erittymistä, tukee vieroitusjärjestelmiä, edistää virtsaneritystä, edistää munuaisten erittymistä.

Ainesosat:

Amla (intialainen lehtikukka, Emblica officinalis) vakioitu uute 100 mg (1:10), Haritaki (karvainen latvajuuri, Terminalia chebula) vakioitu uute 100 mg (1:10), Bahera (latvajuuri, Terminalia bellerica) vakioitu uute 100 mg (1:10), Sounf (fe nkoli, Foeniculum vulgare) vakioitu ote 50 mg (1:10), Sounf (fenkoli) vakioitu ote 50 mg (1:10), Sounf (fenkoli, Foeniculum vulgare) vakioitu uute 50 mg (1:10), 10), Dhania (Coriander sativum) standardoitu uute 50 mg (1:10), Pippali (Piper longum) standardoitu uute 50 mg (1:10),Jeerak (Cuminum cyminum) standardoitu uute 50 mg (1:10), kapselikuori - Kasvisselluloosa (E460).

Ei sisällä makuaineita, väriaineita, sokeria, makeutusaineita, laktoosia, soijaa, gluteenia, vehnää, hiivaa, säilöntäaineita, liivatetta eikä soodaa.

Suositeltukäyttö: Aikuisten tulisi ottaa 1-2 kapselia 1-2 kertaa päivässä lasillisen veden kera aterian jälkeen. On suositeltavaa ottaa vähintään 2-3 kuukauden ajan paremman vaikutuksen saavuttamiseksi.

Varoitukset: Älä ylitä suositeltua annosta. Ravintolisää ei tule käyttää ruoan korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos olet sairas, käytät lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, suosittelemme, että neuvottelet lisäravinteen ottamisesta lääkärisi kanssa. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia.

Säilytä kuivana, huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa

Nettosisältö: 36,4 g (1 kapseli - 500 mg, kapselin kanssa 606,7 mg)

Parasta ennen: katso pakkauksesta.

Valmistaja: Planet Ayurveda, Punjab, Intia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miksi Planet Ayurveda™ ravintolisät ovat tehokkaita ja ylivoimaisia useimpiin analogeihin verrattuna?

1) 100 % vegaaniset kapselit, jotka on valmistettu kasvisselluloosasta, ei gelatiinista.

2) Tuotteissa käytetään vain tehokkainta puhdasta standardoitua 100 % luonnollista kasviuutetta, eikä niissä käytetä tavanomaisia uutteita.

3
) Jopa 500 mg per kapseli: vegaaninen kapseli on täytetty 500 mg:lla standardoitua kasviuutetta, kun taas monet valmistajat käyttävät vain 250 mg kasviuutetta tai pelkkää kasvijauhetta.

4) Laadukas raaka-aine, yli 10 kertaa kalliimpi: pelkän jauhemaisen kasviuutteen hinta on minimaalinen, kun taas aito kasviuute on 10 kertaa kalliimpi.

5) 100 % puhdas kasviperäinen tuote, ilman lisäaineita, apuaineita tai kemikaaleja: useimmat valmistajat täyttävät kapselit vain 250 mg:lla kasviuutetta, kun taas loput 250 mg 500 mg:sta täytetään tavanomaisilla kasveista valmistetuilla jauheilla, kemikaaleilla ja muilla jauhoilla kustannusten alentamiseksi.

6) Laajat laboratoriotestit: kaikki Planet Ayurveda™ lisäravinteet testataan perusteellisesti EU:n hyväksymässä laboratoriossa. Näihin testeihin kuuluu raskasmetallien (Pb lyijy, Hg Hg, Cd kadmium, arseeni As) ja mikrobiologisen (E. coli ja Salmonella E. coli Salmonella) pitoisuuden testaus. Kaikki tuotteet ovat täysin EU:n vaatimusten mukaisia ja sallittuja EU:n markkinoilla.

7) Positiivinen energia: Kaikki tuotteet ovat täynnä positiivista energiaa, autuutta ja korkeaa karmaa, ja ne on valmistettu täysin vegaanisiin/vegetaristisiin kapseleihin paremman imeytymisen vuoksi. ja hintamme heijastavat omistautumistamme tarjota sinulle ja maailmalle korkealaatuisimpia ja parhaita lääkekasvien yhdistelmiä.

Suositeltu
Kehon nuorentamiseen
Ruoansulatuselimistölle
Vaikutukset Vata-doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Kapha-doshaan
Vähentää
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
60 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock