Ravintolisä Kanchanara Guggulu, Classic Ayurveda, 150 tablettia
Tuotemerkki: Maharishi Ayurveda
Ravintolisä Kanchanara Guggulu, Classic Ayurveda, 150 tablettia
  • Ravintolisä Kanchanara Guggulu, Classic Ayurveda, 150 tablettia

Ravintolisä Kanchanara Guggulu, Classic Ayurveda, 150 tablettia

Tuotemerkki: Maharishi Ayurveda

Ravintolisä, jossa on guggulsteroneja ja tanniineja, 150 tablettia.

"Kanchanara Guggulu on peräisin tunnetulta ayurvedisen valmistajalta "Classic Ayurveda", perinteinen ayurvedinen valmiste, joka on korkealaatuinen ja puhdas.

4606 €

By buying this product you can collect up to 2 point points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 2,00 €.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 4032582007937
Šiuo metu išparduota


Kanchanara (Bauhinia variegata, kirjava papu) on kauniin puun nimi, jonka vaikuttavia ja naisia hyödyttäviä ominaisuuksia kuvataan ayurvedisissa teksteissä. Suosittu Kanchanara Guggulu valmistetaan monien muiden arvokkaiden yrttien ja mukul-myrrhepuun tuoksuvan pihkan kanssa monissa perinteisissä vaiheittaisissa vaiheissa.

"Kanchanara Guggulu on peräisin tunnetulta ayurveda-valmistajalta "Classic Ayurveda", joka on perinteinen ayurveda-valmiste, joka on korkealaatuinen ja puhdas.

Bauhinia variegata on palkokasvien (Fabaceae) heimoon kuuluva kukkakasvilaji. Se on kotoperäinen kasvi Kiinasta Kaakkois-Aasian kautta Intian niemimaalle. Yleisiä nimiä ovat myös orkideapuu ja vuoristomustapuu.

Intialainen nimi 'Guggulu' tarkoittaa 'taudeilta suojaavaa'. Ayurveda-perinteessä Guggulun pihkaa arvostetaan suuresti sen katkeran, mausteisen, makean ja kirpeän maun vuoksi, joka tasapainottaa kaikkia kolmea doshaa. Kanchanara Guggulu on hyvin kuuluisa ayurvedinen resepti naisille.

Kulutus:

Aikuiset: 3 x 1 tabletti päivässä. Päivittäinen saanti: 1 068 mg yrttejä ja mausteita, 23 mg guggulsteroneja ja 14 mg tanniineja.

Ainesosat: Vähimmäis- / enimmäisannossuositus (3/6 kapselia):

Guggulu (Commiphora mukul) uute 36 %, Kanchanara (Bauhinia variegata) 25 %, Gum Arabic, Sunti (Zingiber officinalis), Marica (Piper nigrum), Pippali (Piper longum), maissitärkkelys, Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula), Bibhitaki (Terminalia bellerica), Varuna (Crataeva nurvala), Ela (Elatteria cardamomum), Tvak (Cinnamomum zeylanicum), Pathra (Cinnamomum tamala), Guggulu (Commiphora mukul) -uute 36 %, Kanchanara (Bauhinia variegata) 25 %, arabikumi, Sunti (Zingiber officinalis), Marica (Piper nigrum), Pippali (Piper longum), maissitärkkelys, Amalaki (Emblica officinalis), Haritaki (Terminalia chebula), Bibhitaki (Terminalia bellerica), Varuna (Crataeva nurvala), Ela (Elatteria cardamomum), Tvak (Cinnamomum zeylanicum), Pathra (Cinnamomum tamala), talkki.

Määrä: 60 g (150 tablettia, 400 mg)

Alkuperä: EU:n ulkopuolinen maatalous (Intia)

Valmistaja: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Drestedt, Saksa

Lisätietoja: Noudata suositeltua päivittäistä saantisuositusta. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Täydellinen ja monipuolinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytä kuivassa ja valolta suojatussa paikassa ja pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Kehotyyppi (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Vaikutukset Vata-doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Kapha-doshaan
Tasapainottaminen
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
150 tablettia
Similar products
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock