Butter Triphala Ghrita, Jiva Ayurveda, 200g
Tuotemerkki: Jiva Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda
Aliejus medžiagų apykaitai Triphala Ghrita, Jiva Ayurveda, 200ml
  • Aliejus medžiagų apykaitai Triphala Ghrita, Jiva Ayurveda, 200ml

Butter Triphala Ghrita, Jiva Ayurveda, 200g

Tuotemerkki: Jiva Ayurveda
Aito ayurveda Aito ayurveda

Parantaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa. Puhdistaa suolistoa saostumasta ja sulamattomista ruoka-ainejäämistä. Edistää toksiinien poistumista ruoansulatuskanavasta. "Triphala Ghritaa suositellaan silmäsairauksiin ja hiustenlähtöön.

2864 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 8904050603070

Triphala Ghrita (Triphala-voi) auttaa parantamaan ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa tasapainottamalla Vata- ja Pitta-doshoja, jotka ovat ensisijaisesti vastuussa ruoansulatuksesta ja ruoan liikkumisesta ruoansulatuskanavassa. Yrttivoi auttaa poistamaan suolistossa olevia laskeumia ja sulamattomia ruoan jäämiä, jotka muodostavat haitallisia myrkkyjä (ama). Ihmiset, jotka kärsivät säännöllisestä ummetuksesta, hyötyvät Triphala-yrttien ja sulatetun voin seoksesta. Sitä arvostetaan Ayurveda-opissa sen ainutlaatuisten uudistavien ominaisuuksien sekä sen erityisen lajikkeen Gir Gaumata ghi vuoksi.

Ghee toimii kehon kaikkien 7 kudoksen (dhatus) ravitsemustasolla. Ayurvedassa sitä pidetään yhtenä parhaista ravitsevista aineista. Triphala Ghritaa käytetään ayurvedisessa detoksifikaatio Panchakarmassa.

Se on hyödyllinen silmäongelmissa ja silmäsairauksissa tasapainottamalla Pita-doshaa, joka on vastuussa silmistä ja hiuksista. Kun sitä käytetään Netra Vasti -hoidoissa (tämä hoito on annettava ammattilaisen tehtäväksi!), se auttaa puhdistamaan ja kostuttamaan silmiä ja parantamaan näön laatua. Erinomainen silmien vahvistava aine. Säätelee silmänsisäistä painetta ja vähentää infektioita, hidastaa rappeuttavia silmäsairauksia.

Indications:

* Ravitsee ruoansulatuselimistöä, auttaa poistamaan ruoansulatuselimistöstä sulamattomia ruokakertymiä ja jäämiä.

* Heikentynyt keho

* Säännöllinen ummetus

* Liiallinen hiustenlähtö

* Parantaa näkökykyä - erinomainen silmävoimaa parantava aine

* Degeneratiiviset silmäsairaudet

Kasviperäisiä lääkkeitä käytettäessä on parasta kääntyä lääkärin tai asiantuntijan puoleen, sillä oikean kasviperäisen lääkkeen valinta edellyttää samaa tietämystä kuin kemiallisen valmisteen kohdalla. On tärkeää muistaa, että rohdosvalmisteet voivat olla vuorovaikutuksessa käyttämiesi lääkkeiden kanssa ja aiheuttaa riskin terveydellesi.

Joillakin rohdosvalmisteilla voi olla hyvin voimakkaita vaikutuksia, joten on tärkeää noudattaa kaikkia valmistajan antamia suosituksia ja rajoituksia. Imettävien äitien ja raskaana olevien naisten on oltava erityisen varovaisia niitä käyttäessään.

Suositeltu käyttö: Ota ½ teelusikallista 1-2 kertaa päivässä lämpimän veden kanssa.

Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta.

Ainesosat (INCI): Ghee, Amalaki, Terminalia chebula, Vibhitaki.

Alkuperämaa: Intia

Valmistaja: Intia.

200ml

Parasta ennen: Katso pakkaus

Suositeltu
Ruoansulatuselimistölle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
200 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
  • Uusi
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uusi
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock