Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Centella / Clarity, Himalaya's Dreams, 100ml

Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

"Himalaya's Dreams Centella / Clarity" vartalo- ja kasvoöljy stimuloi kollageenin muodostumista, joten se sopii erityisen hyvin kypsälle iholle, sillä se edistää uusien perifeeristen verisuonten muodostumista.

Se antaa iholle säteilevän ja ihanan virkistävän hehkun.

1840 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI44004

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Centella vartalo- ja kasvoöljy edistää kollageenin muodostumista, joten se sopii erityisen hyvin kypsälle iholle, sillä se stimuloi ääreisverisuonten muodostumista. Se antaa sinulle hehkuvan ihon ja on ihanan virkistävä.

Erittäin korkea manteliöljypitoisuus vaikuttaa rauhoittavasti rasittuneeseen ihoon, ja sen erityisen molekyylirakenteen ansiosta öljyjen eri aktiiviset ainesosat kulkeutuvat syvälle ihoon.

Shankapushpilla, ayurvedisella aivotonikilla, on hermostoa rauhoittava ja anksiolyyttinen vaikutus, se vahvistaa muistia ja sitä käytetään usein hermoston rappeutumissairauksissa.

Monet muut ainesosat, kuten amla, sahrami, vetiveri ja riisileseöljy, ovat ihanan pehmentäviä, säteileviä ja joustavia. Centellan tuoksu on yksinkertaisesti hämmästyttävä ja voi aiheuttaa riippuvuutta.

Vaikutukset:

C- ja E-vitamiinin, karoteenin, riboflaviinin ja raudan korkea pitoisuus vahvistaa ihoa. Kosteuttavat ainesosat saavat ihon näyttämään terveeltä, säteilevältä ja joustavalta.

Suositellaan:

Soluja uudistavan ja kimmoisuutta edistävän kykynsä ansiosta Centella-öljymme on erittäin hyvä raskauden aikaisten venytysjälkien hoitoon tai arpien, aknen tai ekseeman hoitoon.

Vaikutukset psyykeen: Valaisee, edistää selkeyttä ja vahvistaa muistia.

Tuotteen ominaisuudet:

* COSMOS-sertifioitu luonnollinen vartalo- ja kasvoöljy

* Ei eläimillä testattu

* Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, parabeeneja, sulfaatteja eikä silikoneja

* Reilun kaupan

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Bacopa Monnieri Leaf Extract, Sida Cordifolia Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Convolulus Prostratus Extract, Emblica Officesminalis, Hruidesminalis Indicus Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Linalool, Ocimum Tenuiflorum Extract, Rubia Cordifolia Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Citral, Glycine Soja Oil, Geranoil Oil, Crocus Sativy Farnesol.

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - parasta luonnosta keholle ja sielulle

Himalaya's Dreams' tarjoaa korkealaatuisia luonnontuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kosmeettisiin että terapeuttisiin sovelluksiin. Yritys sijaitsee Baijerin metsässä Saksassa, lähellä Passaun Kolmen joen kaupunkia, ja se keskittyy sertifioituun ayurvediseen luonnonkosmetiikkaan. Himalaya's Dreamsin vartaloöljyt, shampoot, suuöljyt ja hiusöljyt valmistetaan parhaiden perinteisten ayurvedisten terveysoppien mukaisesti kosmetiikan ja terapian alalla.

Maiden, niiden ihmisten ja kulttuurien lähentäminen on lähelläHimalaya's Dreamsin sydäntä. Parhaat työolot, reilu kauppa ja ystävällinen kumppanuus Saksan ja Intian välillä ovat niiden ensisijaisia tavoitteita. Läpinäkyvää, reilua ja ympäristöystävällistä: HIMALAYA'S DREAMS -luonnonkosmetiikkaa valvotaan raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteeseen. Säännöllisillä vierailuilla Intian ja Saksan tuotantolaitoksiin varmistetaan, että erittäin korkea COSMOS STANDARD täyttyy. Unelmat käyvät toteen...

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kypsälle, kuivalle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock