Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Rose / Balance, Himalaya's Dreams, 100ml

Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

"Himalaya's Dreams Rose/Balance -vartalo- ja kasvoöljy sisältää sekoituksen ravitsevia, kosteuttavia ja rauhoittavia öljyjä, joita voi käyttää päivittäin. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa tasoittamaan juonteita ja ryppyjä. Ruusun terälehdet kosteuttavat ja pitävät ihon pehmeänä. Manteli-, vehnänalkio- ja E-vitamiiniöljyt ravitsevat ihoa. Porkkanaöljy suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

1840 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: PI44003

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Antibakteeristen, antimikrobisten ja antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta paikallisesti käytettävä geraniumin eteerinen öljy auttaa vähentämään aknen puhkeamista, ihoärsytystä ja ihoinfektioita. Jamra-öljy on aromaattista ja sillä on yhdessä geraniumöljyn kanssa parantavia ominaisuuksia. Se sopii erinomaisesti ihotulehdusten ja ihotulehdusten hoitoon, ja se antaa hyvän kosteusvaikutuksen. Se tehoaa myös ryppyihin ja vähentää haavojen arpia.

Safloriöljy voi auttaa ehkäisemään aknea. Se auttaa myös tukkimaan ihohuokosia ja poistamaan mustapäitä. Se auttaa myös torjumaan virheitä ja aknearpia.

Riisileseöljy on luonnollinen antioksidantti, joka tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Se on erinomainen E-vitamiinin lähde, jolla on taipumus tunkeutua syvälle ihokerroksiin. Ihanan tuoksuinen "Himalaya's Dreams Ayurvedic Rose Body and Face Oil" sisältää sekoituksen ravitsevia, kosteuttavia ja rauhoittavia öljyjä, joita voi käyttää päivittäin. Se kosteuttaa ihoa ja auttaa tasoittamaan juonteita ja ryppyjä.

Ruusun terälehdet kosteuttavat ja pitävät ihon pehmeänä. Manteli-, vehnänalkio- ja E-vitamiiniöljyt ravitsevat ihoa. Porkkanaöljy suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Rikastettu pellavansiemenöljyllä, joka pehmentää ihoa ja suojaa ryppyjä vastaan.

Vaikutukset

Rauhoittava, tasapainottava, kosteuttava, ryppyjä tasoittava

Vaikutukset ihoon:

* Anti-inflammatorinen ja tasapainottava ihoärsytyksiin ja tulehduksiin

* Vähentää ryppyjä ja arpia

* Avaa ihohuokoset pehmeälle, sileälle ja kimmoisalle iholle

* Kosteuttava, ravitseva, hehkuva ja raikas iho

* Tasapainottava - uudistaa vaurioitunutta ihoa

Suositellaan:

Sopii käytettäväksi rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle, akneen, ihottumaan ja ihoärsytyksiin.

Psyykkiset vaikutukset: Tasapainottaminen

Tuotteen ominaisuudet:

* COSMOS-sertifioitu luonnollinen vartalo- ja kasvoöljy

* Ei eläimillä testattu

* Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, parabeeneja, sulfaatteja eikä silikoneja

* Reilun kaupan

Ainesosat (INCI): Oryza Sativa Bran Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Oil, Rubia Cordifolia Root Extract, Santalum Album Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Tocopherol, Geraniol** , Linum Usitatissimum Seed Oil, Glycine Soja Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citronellol**, Cymbopogon Jwarancusa Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Linalool**, Citral**, Crocus Sativus Oil, Limonene**, Farnesol**

* valvotusta luonnonmukaisesta tuotannosta

** Osa luonnollisia eteerisiä öljyjä

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - parasta luonnosta keholle ja sielulle

Himalaya's Dreams tarjoaa korkealaatuisia luonnontuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kosmeettisiin että terapeuttisiin sovelluksiin. Yritys sijaitsee Baijerin metsässä Saksassa, lähellä Passaun Kolmen joen kaupunkia, ja se keskittyy sertifioituun ayurvediseen luonnonkosmetiikkaan. Himalaya's Dreams -vartaloöljyt, shampoot, suuöljyt ja hiusöljyt valmistetaan parhaiden perinteisten ayurvedisten terveysoppien mukaisesti kosmetiikan ja terapian alalla.

Maiden, niiden ihmisten ja kulttuurien lähentäminen on lähelläHimalaya's Dreamsin sydäntä. Parhaat työolot, reilu kauppa ja ystävällinen kumppanuus Saksan ja Intian välillä ovat niiden ensisijaisia tavoitteita. Läpinäkyvää, reilua ja ympäristöystävällistä: HIMALAYA'S DREAMS -luonnonkosmetiikkaa valvotaan raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteeseen. Säännöllisillä vierailuilla Intian ja Saksan tuotantolaitoksiin varmistetaan, että erittäin korkea COSMOS STANDARD täyttyy. Unelmat käyvät toteen...

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Läiskäiselle ja vaurioituneelle iholle
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock