Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Viola / Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Viola/Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml

Ayurvedinen vartalo- ja kasvoöljy Viola / Harmony, Himalaya's Dreams, 100ml

Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

"Himalaya's Dreams Viola / Harmony" vartalo- ja kasvoöljy, joka koostuu erittäin monimutkaisesta ayurvedisten kasviperäisten aineiden sekoituksesta: riisileseistä ja seesamiöljystä, ravitsee ihoa syvälle ihon alempiin kerroksiin auttaen uudistumaan ja uusiutumaan. Tämä vähentää ihoärsytystä ja takaa sileän, hienostuneen ihon. Orgaaninen riisinleseöljy on ihanteellinen herkälle iholle sen kosteuttavien ja kuorivien ominaisuuksien ansiosta.

1840 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI44002

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Harmony Body and Facial Oil koostuu erittäin monimutkaisesta ayurvedisten kasvinosien seoksesta: riisileseet ja seesamiöljy ravitsevat ihoa syvälle ihon alempiin kerroksiin ja auttavat sitä uudistumaan. Tämä vähentää ihoärsytystä - ja takaa sileän, hienostuneen ihon.

Ylang-ylangin eteerinen öljy vähentää stressiä, ahdistusta, surua, jännitystä ja unettomuutta.

Orgaaninen riisinleseöljy tarjoaa monia etuja iholle. Sen kosteuttavat ja kuorivat ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen herkälle iholle.

Seesamiöljy sisältää E-vitamiinia, joka voi auttaa suojaamaan ihosoluja ympäristötekijöiden, kuten UV-säteiden, saasteiden ja myrkkyjen aiheuttamilta vaurioilta. Seesamiöljy sisältää myös useita fenolisia yhdisteitä, jotka antavat sille antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Lakritsijuuri sisältää glykyrritsiiniksi kutsuttua yhdistettä, jolla on tulehdusta ehkäiseviä ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitä käytetään ihosairauksien, kuten ekseeman ja aknen, hoitoon. Se on rikas antioksidanttien lähde, ja sillä on ihoa kirkastavia ja ikääntymistä estäviä ominaisuuksia.

Vaikutukset:

* Erityisesti vaativalle, herkälle iholle

* Rauhoittava, punoitusta ja ärsytystä ehkäisevä vaikutus

* Hienostunut ja hellävarainen tasaista ihonväriä varten

* Kosteuttava ja kuoriva

* Ravitsee syvälle ihon alempiin kerroksiin asti

* Vähentää antioksidanttista stressiä

* Anti-inflammatorinen ja antimikrobinen vaikutus

Suositellaan:

Soveltuu ihosairauksien, kuten ekseeman ja aknen, hoitoon. Kirkastaa ihoa ja vaikuttaa ihon ikääntymistä estävästi.

Psyykkiset vaikutukset: Vähentää stressiä, ahdistusta, surua, jännitystä ja unettomuutta.

Tuotteen ominaisuudet:

* COSMOS-sertifioitu luonnollinen vartalo- ja kasvoöljy

* Ei eläimillä testattu

* Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, parabeeneja, sulfaatteja eikä silikoneja

* Reilun kaupan

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Asparagus Racemosus Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Viola Odorata Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Citral**, Tocopherol, Santalum Album Extract, Glycine Soya Oil, Linalool**, Onosma Hispidum Root Extract, Limonene**, Geraniol**, Benzyl Benzoate , citronellol**, benzyl salicylate, farnesol**.

* valvotusta luonnonmukaisesta tuotannosta

** Osa luonnollisia eteerisiä öljyjä

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - parasta luonnosta keholle ja sielulle

Himalaya's Dreams tarjoaa korkealaatuisia luonnontuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kosmeettisiin että terapeuttisiin sovelluksiin. Yritys sijaitsee Baijerin metsässä Saksassa, lähellä Passaun Kolmen joen kaupunkia, ja se keskittyy sertifioituun ayurvediseen luonnonkosmetiikkaan. Himalaya's Dreams -vartaloöljyt, shampoot, suuöljyt ja hiusöljyt valmistetaan parhaiden perinteisten ayurvedisten terveysoppien mukaisesti kosmetiikan ja terapian alalla.

Maiden, niiden ihmisten ja kulttuurien lähentäminen on lähelläHimalaya's Dreamsin sydäntä. Parhaat työolot, reilu kauppa ja ystävällinen kumppanuus Saksan ja Intian välillä ovat niiden ensisijaisia tavoitteita. Läpinäkyvää, reilua ja ympäristöystävällistä: HIMALAYA'S DREAMS -luonnonkosmetiikkaa valvotaan raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteeseen. Säännöllisillä vierailuilla Intian ja Saksan tuotantolaitoksiin varmistetaan, että erittäin korkea COSMOS STANDARD täyttyy. Unelmat käyvät toteen...

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda