Ayurvedic hierontapallo-ihon aromaattinen Clarity Skin Roll-On, Energyliner, 10 ml
Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Orgaaninen Orgaaninen
Ayurvedic Massage Ball Skin Aromaterapia Clarity Skin Roll-On, Energyliner, 10ml
  • Ayurvedic Massage Ball Skin Aromaterapia Clarity Skin Roll-On, Energyliner, 10ml
  • Ayurvedic Massage Ball Skin Aromaterapia Clarity Skin Roll-On, Energyliner, 10ml

Ayurvedic hierontapallo-ihon aromaattinen Clarity Skin Roll-On, Energyliner, 10 ml

Tuotemerkki: Himalaya's Dreams
Orgaaninen Orgaaninen

"Himalaya's Dreams Energy Liner Clarity" harmonisoi kehon, mielen ja sielun, aktivoi itsensä parantamisen voimat ja takaa täydellisen hyvinvoinnin.

Energyliner Clarity: vaikuttaa puhdistavasti kaikkiin kolmeen doshaan, edistää meditaatiota ja harmonisoi molemmat aivopuoliskot. Näin se stimuloi muistia ja voi olla apuna henkisen väsymyksen hoidossa.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI44024

Ecosert Cosmos luonnollinen

"Himalaya's Dreams Energy Liner Clarity" harmonisoi kehon, mielen ja sielun, aktivoi itsensä parantamisen voimat ja takaa täydellisen hyvinvoinnin.

Positiivisten vaikutusten salaisuus piilee eksklusiivisissa ayurvedisissa yrteissä, jotka jalostetaan pitkässä prosessissa arvokkaiksi sertifioiduiksi vartaloöljyiksi.

Energyliner Clarity: vaikuttaa puhdistavasti kaikkiin kolmeen doshaan, edistää meditaatiota ja harmonisoi molemmat aivopuoliskot. Näin se stimuloi muistia ja voi olla apuna henkiseen väsymykseen.

3-in-1-ihonhierontarulla:

Stimuloi imunesteen poistoa,refleksivyöhykkeitä ja ihon uudistumista.

Meridiaaniterapia: Rentouttaa energeettisiä tukoksia, stimuloi kehon itsestään paranevia voimia ja immuunijärjestelmää.

Aromaterapia: lievittää stressiä, kohottaa mielialaa ja parantaa keskittymistä.

Kuinka käyttää: Hoito on suunniteltu siten, että se on sopiva, mutta se ei ole liian tehokas:

Rullaa Energylineriä kasvojen meridiaaneille.

Stimuloi refleksialueita ja akupainalluspisteitä pyörivin liikkein, hengitä tietoisesti ja rauhallisesti samalla kun nautit Energylinerin miellyttävästä tuoksusta.

Tietoja tuotteesta: Energyliner on erittäin hyvä tuote:

* COSMOS-sertifioitu luonnollinen Energyliner

* "Vivanessin parhaan uuden tuotteen 2022 voittaja luonnonkosmetiikan saralla

* Ei eläinkokeita eikä ainesosia

* Ei keinotekoisia lisäaineita, parabeeneja, sulfaatteja tai silikoneja

* Reilun kaupan

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Asparagus Racemosus Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hemidesmus Indicus Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Viola Odorata Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Nigella Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Citral**, Tocopherol, Santalum Album Extract, Glycine Soya Oil, Linalool**, Onosma Hispidum Root Extract, Limonene**, Geraniol**, Benzyl Benzoate , citronellol**, benzyl salicylate, farnesol**

* valvotusta luonnonmukaisesta tuotannosta

** osa luonnollisia eteerisiä öljyjä

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - luonnon parasta keholle ja sielulle

Himalaya's Dreams tarjoaa korkealaatuisia luonnontuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti sekä kosmeettisiin että terapeuttisiin sovelluksiin. Yritys sijaitsee Baijerin metsässä Saksassa, lähellä Passaun Kolmen joen kaupunkia, ja se keskittyy sertifioituun ayurvediseen luonnonkosmetiikkaan. Himalaya's Dreamsin vartaloöljyt, shampoot, suuöljyt ja hiusöljyt valmistetaan perinteisten ayurvedisten terveysoppien parhaimmiston mukaan kosmetiikan ja terapian alalla.

Maiden, niiden ihmisten ja kulttuurien lähentäminen on lähelläHimalaya's Dreamsin sydäntä. Parhaat työolot, reilu kauppa ja ystävällinen kumppanuus Saksan ja Intian välillä ovat heidän ensisijaisia tavoitteitaan. Läpinäkyvää, reilua ja ympäristöystävällistä: HIMALAYA'S DREAMS -luonnonkosmetiikkaa valvotaan raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteeseen. Säännölliset vierailut tuotantolaitoksiin Intiassa ja Saksassa varmistavat, että erittäin korkea COSMOS STANDARD täyttyy. Unelmista tulee totta...

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
10 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock