Ayurvedinen yrttitee Be Happy, Yogi Tea, 17 pakkausta
Tuotemerkki: Yogi Tea
Ajurvedinė žolelių arbata Be Happy, Yogi Tea, 17 pakelių
  • Ajurvedinė žolelių arbata Be Happy, Yogi Tea, 17 pakelių

Ayurvedinen yrttitee Be Happy, Yogi Tea, 17 pakkausta

Tuotemerkki: Yogi Tea

Rajoitettu lupa uhanalaisille luonnonvaraisille mehiläisille.

Ayurvedinen orgaaninen yrttiteesekoitus, jossa on kamomillaa, laventelia ja minttua.

Ole hyvä. Tee hyvää. Ole onnellinen.

Uusi, herkullinen Yogi Tea -resepti, jossa on mehiläisystävällisiä ainesosia.

564 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 9031

Tietoisuus alkaa pienistä asioista ja saa usein aikaan suuria asioita. Tiesitkö, että luonnonvaraisilla mehiläisillä on ratkaiseva rooli pölytyksessä ja siten monien kasvien säilymisessä? Luonnonmukaisten teiden tuottajana YOGI TEA® on sitoutunut pitämään luonnon koskemattomana. Herkullisella Bee Happy Yogi -teellään he tukevat erityisesti luonnonvaraisia mehiläisiä, joille olemme niin paljon velkaa, mutta jotka ovat niin uhanalaisia.

Yogi Tea Bee Happy perustuu luonnonmukaisiin kasveihin, joita luonnonvaraiset mehiläiset suosivat erityisesti ravinnonlähteenä ja jotka ovat löytäneet tiensä tähän kukkasekoitukseen kukinnan jälkeen. Lisäksi valituille viljelijöille tarjotaan mehiläispesiä ja tuetaan Saksan luonnonsäätiön toimintaa luonnonvaraisten mehiläisten hyväksi.

Anna Yogi Tea Bee Happy inspiroi sinua tuomaan puutarhasi tai parvekkeesi entistä lähemmäs luontoa - ja antamaan näille pienille eläimille huomiota, jonka ne ovat jo pitkään ansainneet.

Miten YOGI TEA® Bee Happy auttaa luonnonvaraisia mehiläisiä:

Luomukukkasekoituksessa yhdistyvät ainesosat, jotka ovat pikku mehiläisille erityisen suosittua ravintoa kukinnan aikana, ja se kerätään vasta kukinnan päätyttyä.

Tarjoamalla pesimismahdollisuuksia valituille viljelijöille, herkulliset ainesosat luovat mehiläisystävällisen ympäristön tuotantopaikalle.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisesti 100-prosenttisesti luonnonmukaisia - näin suojellaan luonnonvaraisia mehiläisiä ja muita hyönteisiä haitallisilta torjunta-aineilta.

Tukee Saksan Wildlife-säätiötä, joka työskentelee Saksan kaupunkien muuttamiseksi mehiläisystävällisemmiksi.

Valmistaminen.

Ainesosat: piparminttu* (30 %), omena*, kamomillankukka* (14 %), lakritsi*, valkoinen hibiskus*, rosmariini*, salvia*, laventelikukka* (2,5 %), timjami*, siankärsämö*, oregano*.

* ainesosat peräisin luomutiloilta.

Allergeenitiedot: Sisältää lakritsaa - tämän tuotteen liiallista käyttöä tulisi välttää, jos sinulla on korkea verenpaine.

Säilytysolosuhteet: Varastointiolosuhteet: Ei oleellinen: säilytä tiiviisti suljetussa astiassa pimeässä, viileässä, hyvin ilmastoidussa paikassa, enintään +25 asteessa.

Alkuperämaa: EU:n ulkopuolella

Nettosisältö: 32,3 g (17 1,9 g:n pakkausta)

Säilyvyysaika: ks. pakkaus

Valmistaja: YOGI TEA GmbH, Saksa

Alkuperämaa:
Saksa
ei EU
Paino / määrä:
34 g
Määrä:
17 pakettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock