Vaaleanpunainen Himalajan suola on ikivanha suola, jota louhitaan mahtavilta Himalajan vuorilta, ja se sisältää luonnostaan runsaasti mineraaleja ja on erittäin hyvänmakuinen.
Yli 250 miljoonaa vuotta sitten muodostunut vaaleanpunainen Himalajan suola on turvallisesti säilynyt Pakistanin Himalajalla sijaitsevassa koskemattomassa, luonnostaan mineraalirikkaassa ympäristössä. Se on puhdas, luonnostaan mineraalirikas ja epäpuhtauksista vapaa jäännös muinaisesta merestä, joka aikoinaan peitti maapallon nykyisin suurimman ja koskemattomimman vuorijonon. Se ei ole minkään myrkkyjen tai saasteiden saastuttama, ja se sisältää kaikkia ihmiskehossa esiintyviä alkuaineita.
Sen maku on voimakkaampi kuin minkään muun pöytäsuolan, ja se sisältää luonnostaan runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, joka antaa suolalle sen kauniin vaaleanpunaisen värin. Kun olet maistanut vaaleanpunaista Himalajan suolaa, ihmettelet, miksi et ole löytänyt tätä vuoristosuolaa aiemmin.
Himalajan suola virkistää ja palauttaa ihon pH-tasapainon. Tämä suola sopii kylpykylvyn valmistamiseen tai käytettäväksi nenän Neti-pannun kanssa.
Käytä 500 grammaa suolaa kylpykylpyyn.
Käytä Neti-pottiin nenähuuhteluun 0,5-1 teelusikallista suolaa laimennettuna haaleaan lämpimään veteen.