Täysjyväpuuteri Multani Mati, Hesh, 100g
Tuotemerkki: Hesh
Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g

Täysjyväpuuteri Multani Mati, Hesh, 100g

Tuotemerkki: Hesh

Luonnon lahja, jolla on ihoa puhdistavia ominaisuuksia.

Täysin luonnollinen tuote.

Multani Mati on luonnossa esiintyvä savi, jota käytetään ihonhoitoon.

Sen luonnollisten puhdistusominaisuuksien ansiosta Multani Matin säännöllinen käyttö tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Multani Matia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 8901701101107

Multani Mati on luonnollinen savi, joka puhdistaa epäpuhtaudet ihon syvimmistä kerroksista, ja sitä on käytetty vuosituhansien ajan luonnollisena savilääkkeenä. Multani Mati on luonnossa esiintyvä savi, jota käytetään ihonhoitoon. Luonnon lahja, jolla on ihoa puhdistavia ominaisuuksia. Täysin luonnollinen tuote.

Multani Matin säännöllinen käyttö tekee ihosta pehmeän ja sileän sen luonnollisten puhdistusominaisuuksien ansiosta.

Multani Matia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille.

Fullerin maa, joka tunnetaan myös nimellä palygorskite tai atapulgite ja jonka kemiallinen kaava on (Mg,Al)2Si4O10(OH)-4(H2O), on peräisin savesta, joka on eräänlainen maaperä, jota esiintyy Yhdysvaltojen kaakkoisosissa. Fullerin maa tunnetaan Maya Blue -nimisen pigmentin pääkomponenttina. Atapuliittia käytetään laajalti lääkinnällisesti.

Syväpuhdistus voi tehdä ihmeitä ihon kirkkaudelle, ja Multani Mati (Fuller's Earth) käyttää tähän tarkoitukseen luonnollista mineraalipitoista savea. Se stimuloi verenkiertoa ja avaa tukkeutuneet huokoset. Kauneustuote, jota on käytetty tuhansia vuosia, ratkaisee myös syvälle juurtuneiden epäpuhtauksien ongelman ja jättää ihon virkistyneeksi ja nuorekkaaksi. Perimmäinen detoksifioiva hoito.

Parantaa verenkiertoa, syväpuhdistaa ihon ja huokoset. Sopii erityisesti rasvaiselle iholle, ehkäisee virheiden muodostumista, vähentää aknea, pysäyttää aknen leviämisen, säännöllinen käyttö luo ennaltaehkäisyä. Koska sillä on voimakas vaikutus epidermiksen uloimpaan kerrokseen, täyteainejauhe poistaa täydellisesti ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet iholta.

Kuten kaikki kosmeettiset savet, se ei ainoastaan puhdista ja tasoittaa ihoa, vaan myös syöttää ihosoluille happea tehden niistä joustavia ja pehmeitä. Se sävyttää ja virkistää, ja säännöllinen käyttö tekee ihosta sileän ja pehmeän.

Käyttö: Puhdista kasvot ja kaula perusteellisesti. Sekoita jauhe veteen tai ruusuveteen (rasvaiselle iholle) tai maitoon (kuivalle iholle) paksuksi tahnaksi. Normaalille iholle sekoita maidon tai veden kanssa suhteessa 1:1. On huomattava, että Multani Matia voidaan käyttää menestyksekkäästi yhdessä muiden kasvojauheiden, kuten ruusun terälehtien, santelipuun tai appelsiininkuoren kanssa. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Anna kuivua noin 20 minuuttia. Pese pois lämpimällä vedellä ja huuhtele iho kylmällä vedellä.

Ainesosat (INCI): 100 % luonnollinen savi Solum Fullonum (Fuller's Earth)

Vain ulkoiseen käyttöön!

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock