Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g
Tuotemerkki: Khadi Naturprodukte
Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g
  • Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g
  • Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g
  • Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g

Art Of Healing suitsukkeet, Khadi, 15g

Tuotemerkki: Khadi Naturprodukte

The Art of Healingin rauhoittava tuoksu on peräisin perinteisistä ayurvedisista lääkekasveista. Eteeriset setri-, kuusi- ja mäntyöljyt luovat rauhallisen, parantavan ympäristön, joka edistää tasapainoa ja hyvinvointia.

Ayurvedista suitsuketta käytetään ilmapiirin puhdistamiseen. Niiden pehmeä, miellyttävä tuoksu on suunniteltu edistämään rentoutumista ja auttamaan meditaatiota. Suitsukkeiden luonnollinen voima edistää kehon, mielen ja sielun harmoniaa.

* Perinteiset käsinteiset suitsukkeet

* Perustuu alkuperäisiin ayurvedisiin resepteihin

* Rauhoittava, pihkainen tuoksu

* 100 % luonnollinen ja vegaaninen

* Ei synteettisiä ainesosia

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: KH-RCH-6-XX

Khadi- suitsukkeet valmistetaan käsityönä intialaisessa perinteessä puhtaista, luonnollisista kasviöljyistä, hartseista ja yrteistä:

Ayurvedisia suitsukkeita käytetään ilmakehän puhdistamiseen. Niiden pehmeä, miellyttävä tuoksu on suunniteltu edistämään rentoutumista ja meditaatiota. Savukkeiden luonnollinen voima edistää kehon, mielen ja sielun harmoniaa.

The Art of Healingin rauhoittava tuoksu on peräisin perinteisistä ayurvedisista lääkekasveista. Eteeriset setri-, kuusi- ja mäntyöljyt luovat rauhallisen, parantavan ympäristön tasapainoa ja hyvinvointia varten.

Kun suitsukkeen hienovarainen savu haihtuu, harmonia ja rauhallisuus läpäisevät huoneesi. Ihanteellinen tuoksu pitkän työpäivän jälkeen; joogaharjoitusten kumppaniksi tai meditaation tueksi. Tai pehmeänä huonetuoksuna joka tilanteeseen.

Khadin suitsukkeet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä, myrkyllisiä tai petrokemiallisia lisäaineita.

Käyttö:

On parasta käyttää yhtä suitsuketikkua per sovellus, jotta saadaan aikaan mairitteleva, hienovarainen huonetuoksu. Aseta suitsuketikku pää alaspäin sopivaan suitsuketelineeseen tai vastaavaan sopivaan astiaan. Käytä mitä tahansa tulenkestävää pintaa, sillä tuhka saattaa pudota. Sytytä kärki tulitikulla, anna suitsukkeen palaa ja puhalla liekki sitten varovasti pois. Nyt lämmin, makea tuoksu leviää ja voit istua alas ja nauttia luonnonhartsien ja eteeristen öljyjen tuoksusta.

Turvallisuusohje: Käytä vain suitsukkeena. Älä jätä ilman valvontaa ja käytä vain liekinkestävällä pinnalla. Pidä lapset ja lemmikkieläimet poissa suitsukkeiden läheisyydestä.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
15 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock