Kasviperäinen hiusvärijauhe Indigo, Ayumi, 100g
Tuotemerkki: Ayumi naturals
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen hiusvärijauhe Indigo, Ayumi, 100g
  • Kasviperäinen hiusvärijauhe Indigo, Ayumi, 100g

Kasviperäinen hiusvärijauhe Indigo, Ayumi, 100g

Tuotemerkki: Ayumi naturals
Vegaani Vegaani

Luonnollinen indigojauhe antaa täyteläisen sinimustan värin, ravitsee ja suojaa hiuksia. Luonnollinen väriaine, voidaan käyttää hennan kanssa.

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5025042033347
Šiuo metu išparduota


12 kuukautta avaamisen jälkeen

Indigojauhe - yhden luukun ratkaisu kauniisiin hiuksiin.

Jokainen haluaa terveen päänahan ja terveet hiukset.

Mutta miksi mennä toiseen suuntaan, kun parempi ratkaisu voi olla aivan nurkan takana. Indigojauhe uutetaan kasvista ja sitä saadaan liottamalla ja murskaamalla lehtiä yön yli.

Näillä lehdillä ja jauheella on monia etuja, joista yksi on hiuksille. Jos siis haluat kauniit ja terveet hiukset, tämän jauheen käyttö voi tehdä ihmeitä.

Miksi indigojauhe on hyväksi hiuksille?

Indigo - joka tunnetaan myös nimellä Indigofera tinctoria (indigon) lehtijauhe - kuuluu papukasvien heimoon. Tämä jauhe on erittäin hyvä hiuksillesi, tässä muutamia syitä:

1. Suojaa hiustenlähtöä vastaan

Aina kun harjaat hiuksiasi ja näet säikeiden putoavan, tulet ahdistuneeksi. Et kai halua kaljuuntua ennen kuin saavutat keski-ikää? Mutta tämä hiustenlähtö voidaan hoitaa nopeasti käyttämällä indigojauhetta. Indigojauhe sisältää ravintoaineita, jotka auttavat juuria pysymään vahvoina, ja se ehkäisee hiustenlähtöä ja auttaa sinua saavuttamaan vahvemmat hiukset.

2. Vähentää hiustenlähtöä

Indigo on ainutlaatuinen luonnollinen väriaine; mutta se ei ole kaikki, mitä se tekee. Sen lisäksi, että tämä jauhe antaa hiuksillesi mukavan rakenteen ja hieman väriä, se myös rauhoittaa niitä. Viilentävät ominaisuudet auttavat sinua saavuttamaan raikkaan päänahan tunteen ja antavat sinulle ihanan ja kevyen tunteen.

3. Edistää hiusten laatua

Ympärillämme oleva ympäristö on saastunut, ja tällä on valtava vaikutus hiusten laatuun. Käyttämällä indigojauhetta viikoittain vähennät kuitenkin vaurioita ja saat ansaitsemasi kiiltävät ja terveet hiukset.

Mistä löydät parasta laatua olevaa indigojauhetta?

Jos etsit laadukasta indigojauhetta, Ayumi voi olla valinta, joka sinun kannattaa tehdä.

Jauheen käyttö:

1. Noudata ensin ohjeita ja levitä pieni testimäärä hiuslankaan löytääksesi haluamasi sävyn. Yleiseen käyttöön sekoita jauhe lämpimään veteen tahnaksi ja anna seoksen imeytyä 10 minuuttia.

RUSKEILLE JA MUSTILLE HIUKSILLE:

Käytä yksinään ruskeisiin ja mustiin hiuksiin saadaksesi kiehtovan pehmeän sinisen sävyn, tai yhdistä Henna-pulveriin saadaksesi hiuksiisi lämpimän ja täyteläisen ruskean sävyn.

VAALEAMMILLE HIUKSILLE:

Yhden pesukerran jälkeen huuhtele hiukset indigo-jauheella, jotta saat täyteläisen ruskeanruskean sävyn.

2. Levitä tahna hiuksiin käyttäen käsineitä, jotta iho ei värjäydy, ja hiero kevyesti sormenpäillä. Varmista tasainen peittävyys. Laita suihkumyssy hiusten päälle ja anna vaikuttaa 2-4 tuntia [nuo trukmės priklauso spalvos intensyvumas].

3. Huuhtele lämpimällä vedellä - ilman shampoota - ja käytä sen jälkeen hiustenhoitoainetta.

Mitä kevyempi tahna on koostumukseltaan, sitä helpompi sitä on levittää ja hieroa päänahkaan.

Allergiset reaktiot:

Tämä on luonnontuote. Ihotesti olisi suositeltavaa, jotta vältetään mahdolliset reaktiot, jotka johtuvat yksilöllisestä herkkyydestä tuotteelle. Levitä pieni määrä soseesta korvan taakse ja odota 24 tuntia. Jos punoitusta tai kutinaa ei esiinny, tuote on turvallinen käyttää.

Ainesosat: Indigofera tinctoria (indigo) -lehtijauhe. EIKÄ MITÄÄN MUUTA!

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Laktoositon Laktoositon
Gluteeniton Gluteeniton
Out of stock
Out of stock