Ravintolisä Arginiini Citrulline, NOW, 750mg, 120 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani
Maisto papildas Arginine Citrulline, NOW, 750mg, 120 kapsulių
  • Maisto papildas Arginine Citrulline, NOW, 750mg, 120 kapsulių

Ravintolisä Arginiini Citrulline, NOW, 750mg, 120 kapselia

Tuotemerkki: NOW
Vegaani Vegaani

Arginiini ja sitrulliini ovat aminohappoja, jotka ovat tärkeitä proteiinien aineenvaihdunnan ja käytön sekä lihaskudoksen ylläpidon kannalta.

Yleiskatsaus:

  • * Tukee energiaa ja lihaskuntoa
  • * Edistää proteiinien aineenvaihduntaa
  • * Kätevä käyttää
  • * Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 733739000378

Arginiini ja sitrulliini ovat aminohappoja, jotka ovat tärkeitä proteiinien aineenvaihdunnan ja käytön sekä lihaskudoksen ylläpidon kannalta. Molemmat ovat keskeisiä välituotteita ureakierrossa, jossa ne osallistuvat ammoniakin myrkyttömyyteen urean tuottamiseksi. Lisäksi kaikki arginiini, jota ei muunneta ureaksi, pääsee yleiseen verenkiertoon, jossa se jakautuu eri kudoksiin ja metaboloituu muihin tarkoituksiin, kuten proteiinisynteesiin.

Laatusertifiointi: GMP-sertifiointi (Good Manufacturing Processes) varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin osat on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio- ja testausmenetelmät (stabiilisuuden, tehon ja tuotekehityksen osalta).

Nettomäärä: 120 vegaanista kapselia.

Annokset pakkausta kohti: 120 annosta

Annoskoko: 1 kapseli

Annosta kohti:

L-arginiini (vapaassa muodossa) 500 mg

L-sitrulliini (vapaassa muodossa) 250 mg

Lisäaineet: hypromelloosi (selluloosakapseli), piidioksidi, steariinihappo (kasviperäinen), kalsiumsitraatti ja mikrokiteinen selluloosa.

Ei sisällä vehnää, gluteenia, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai pähkinöitä. Valmistettu GMP-laitoksessa, jossa käsitellään muita ainesosia, sisältää seuraavia allergeeneja.

Suositeltu käyttö: 1 kapseli 2 kertaa päivässä.

Varoitus. Ota yhteyttä lääkäriin, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa avaamisen jälkeen. Älä ylitä määrättyä suositusannosta. Ravintolisä tulee ottaa aterian korvikkeena. Tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Säilytä poissa suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa enintään 25 °C:n lämpötilassa.

Valmistaja: NOW Foods Ltd. 244 Knollwood Dr, Bloomingdale, IL. 60108 USA.

Suositeltu
Koskemattomuus
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
Valmistusmaa:
YHDYSVALLAT
Määrä:
120 kapselia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock