Pyöreä Himalajan suolan saippua-deodorantti ja hierontakivi
Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo
  • Apvalus Himalajų druskos muilas-dezodorantas ir masažo akmuo

Pyöreä Himalajan suolan saippua-deodorantti ja hierontakivi

Himalajan suolasaippua on luonnollinen saippua, jota voidaan käyttää antiperspiranttina ja jota suositellaan myös herkkäihoisille ja kemikaaliallergikoille.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: PI21128

500 miljoonaa vuotta sitten luonnon Himalajan suola syntyi muinaisten kuivuneiden järvien alueelle. Se sijaitsee 300-600 metrin syvyydessä ja on suojattu ympäristövaikutuksilta. Se on täysin puhdasta suolaa: toisin kuin tavallista suolaa, sitä ei louhita kemikaaleilla, vaan se louhitaan ja jalostetaan käsin kivestä. Se on 100-prosenttisesti luonnollista, käsittelemätöntä, jalostamatonta ja kemiallisesti käsittelemätöntä suolaa ilman säilöntä- tai lisäaineita.

Himalajan suola sisältää runsaasti mineraaleja, yli 84 mineraalia ja hivenaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, kuparia ja rautaa, jotka ovat hyödyllisiä sekä keholle että iholle. Himalajan suolakivet ovat erittäin suosittuja niiden monipuolisuuden vuoksi ihonhoidossa, deodorantissa ja hieronnassa.

Ihonhoito

Himalajan suola sisältää natriumkloridia sekä kaikkia välttämättömiä mineraaleja ja hivenaineita, jotka alentavat verenpainetta, antavat elinvoimaa, desinfioivat ja ovat antibakteerisia. Sopii iho-ongelmiin, kuten ekseemaan ja akneen, sekä hikisiin jalkoihin ja jalkasieniin.

Käyttö: kostuta suolakristallikivi kuin saippuapala ja hiero sitä ympäri kehoa. Huuhtele vedellä tai jätä suola iholle yön yli seuraavaan päivään asti ja huuhtele sitten. Jonkin ajan kuluttua kivi hajoaa ja voit käyttää jäänteitä jalkakylpyihin.

Deodorantti

Himalajan suolan antibakteerinen vaikutus tekee siitä erittäin hyvän hajunpoistokiven. Suola jättää suojakerroksen, joka auttaa estämään hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumisen. Luonnollinen, kemikaaliton vaihtoehto kaupallisille deodoranteille.

Käyttö: Kostuta kivi ja pyyhkäise sitä kainaloiden alle kuten mitä tahansa muuta deodoranttia.

Hiero kiveä

Hieronta suolakristallihierontakivellä parantaa ihon, lihasten ja sidekudosten verenkiertoa. Sillä on rentouttava ja detoksifioiva vaikutus, se puhdistaa ja pehmentää ihoa.

Käyttö: lämmitä hierontakiveä käsissäsi tai mikroaaltouunissa (noin 30-45 sekuntia 700 watin teholla). Hiero isompia kehon alueita hierontakiven litteillä päillä ja pienempiä alueita pyöristetyillä päillä.

Hieronnan helpottamiseksi voidaan käyttää myös hierontaöljyä (esim. jojobaöljyä tai kookosöljyä). Suolakristallikivien huokoisuudesta johtuen niitä ei kuitenkaan voi myöhemmin käyttää ilman öljyä, joten pidä tämä mielessä.

Raaka-aine: Himalajan suola

Halkaisija cm: ± 7

Paino grammoina: ± 200-250

Paino / määrä:
200-300 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda