Grapefruit & Zdravets huulirasva, Alteya Organic, 4,5g
Tuotemerkki: Alteya Organic
Lūpų balzamas Grapefruit & Geranium, Alteya Organic, 4.5g
  • Lūpų balzamas Grapefruit & Geranium, Alteya Organic, 4.5g
  • Lūpų balzamas Grapefruit & Geranium, Alteya Organic, 4.5g

Grapefruit & Zdravets huulirasva, Alteya Organic, 4,5g

Tuotemerkki: Alteya Organic

Ravinteikas huulihoito, joka on suunniteltu pehmentämään, rauhoittamaan ja lohduttamaan kuivia, halkeilevia huulia.

Sisältää greippi- ja nokkoshedelmäuutteita.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: AL120002
Šiuo metu išparduota


Alteya Organic greippi- ja nokkahuulivoide on runsaasti ravintoaineita sisältävä luonnonhoito, joka auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan, poistamaan sameutta ja kuivuutta sekä antamaan pehmeät ja terveet huulet. Auttaa korjaamaan kuivaa, halkeilevaa tai halkeilevaa ihoa, joka on vaurioitunut ankarissa ympäristöissä.

Hyödyt:

- Varmistaa jatkuvan kosteuden

- Pehmentää ja rauhoittaa

- Vahvistaa huulten luonnollista suojaa

- Suojaa ankarilta sääolosuhteilta

Sopii parhaiten: suojaamiseen, pehmentämiseen, hoitamiseen, rauhoittamiseen

Suositellaan: halkeileville, kuiville huulille

Beaked Sap -öljy: sisältää runsaasti flavonoideja, auttaa vahvistamaan ihoa ja edistämään nopeampaa paranemista. Erinomainen parantamaan ihon rakennetta ja sävyä, vähentämään ryppyjen ja kuivien laikkujen ulkonäköä.

Karitevoi: auttaa kosteuttamaan kuivia huulia ja antaa luotettavan suojan ankaraa ympäristöä vastaan. Runsaasti ravintoaineita sisältävä karitevoi sisältää tärkeitä antioksidantteja, joista voi olla hyötyä vapaiden radikaalien aiheuttamien vaurioiden torjunnassa.

Makea manteliöljy: hidastaa kosteuden häviämistä ihon uloimmasta kerroksesta. Erittäin runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia.

Macadamiaöljy: pehmittävä öljy, jossa on runsaasti rasvahappoja (palmitoleiinihappo). Ravitsee ja rauhoittaa kuivia, ärtyneitä ja lohkeilevia huulia ja voi vähentää auringon aiheuttamien vaurioiden näkyviä vaikutuksia.

Vehnänalkioöljy: runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja sisältävä kantajaöljy, joka on hyödyllinen kuivalle ja kuivuneelle iholle. Sisältää skvaleenia, joka tukee solujen uudistumisprosessia. Sisältää runsaasti A-, E- ja D-vitamiineja.

Käyttö: levitä pieni määrä huulille. Levitä niin usein kuin on tarpeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä säännöllisesti.

Ainesosat (INCI): Cera Alba (mehiläisvaha) *, Macadamia Integrifolia (Macadamia) siemenöljy *, Butyrospermum Parkii (Sheavoi) *, Copernicia Cerifera (Camauba) vaha *, Theobroma Cacao (kaakao) siemenvoi * , Triticum Vulgare (vehnän) itiööljy *, Rosmarinus Officinalis (Rosmarinus) lehtiuute *, Tokoferoli (E-vitamiini), Citrus Paradisi (greippi) kuoriöljy *, Geranium Macrorhizum (Zdravetz) öljy *, Rosmarinus Officinalis (Rosmarinus) lehtiuute * , Limoneeni **, Sitraali **, Linalooli **, Sitronelloli **, Farnesoli **

* sertifioidut orgaaniset ainesosat

** Eteerisissä öljyissä luonnostaan esiintyvät

Alkuperämaa:
Bulgaria
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock