Laventeli & Minttu huulirasva, Alteya Organic, 4,5g
Tuotemerkki: Alteya Organic
Lūpų balzamas Lavender&Mint, Alteya Organic, 4.5g
  • Lūpų balzamas Lavender&Mint, Alteya Organic, 4.5g
  • Lūpų balzamas Lavender&Mint, Alteya Organic, 4.5g

Laventeli & Minttu huulirasva, Alteya Organic, 4,5g

Tuotemerkki: Alteya Organic

Kosteuttava hoito, jossa on virkistävää pistelyä.

595 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: AL120005
Šiuo metu išparduota


Alteya Lavender & Mint Lip Balm ravitsee ja kosteuttaa haurasta ihoa, edistää sen kimmoisuutta ja pehmeyttä. Se voi auttaa vähentämään lumen, auringon ja tuulen haitallisia vaikutuksia. Runsas kasviainesekoitus tarjoaa kaivattua helpotusta halkeilleille, kuiville huulille.

Hyödyt:

- Tarjoaa jatkuvaa kosteutta

- Pehmentää ja rauhoittaa

- Tehostaa huulten luonnollista suojaa

- Suojaa ankarilta sääolosuhteilta

Sopii parhaiten: suojaamiseen, pehmentämiseen, hoitamiseen, rauhoittamiseen

Suositellaan: halkeileville, kuiville huulille

Laventeliöljy: Intensiivisesti kosteuttava laventeliöljy rauhoittaa ja rentouttaa halkeilevia huulia. Auttaa palauttamaan kosteutta kuiville, auringon ja tuulen vaurioittamille huulille.

Piparminttuöljy: Tämä viilentävä öljy antaa uskomattoman raikkaan pistelyn.

Sheavoi: Auttaa kosteuttamaan kuivia huulia ja antaa luotettavan suojan kovia ympäristöjä vastaan. Runsasravinteinen karitevoi sisältää tärkeitä antioksidantteja, joista voi olla hyötyä vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta suojaamisessa.

Makea manteliöljy: Hidastaa kosteuden häviämistä ihon uloimmasta kerroksesta. Erittäin runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia.

Macadamiaöljy: pehmittävä öljy, jossa on runsaasti rasvahappoja (palmitoleiinihappo). Ravitsee ja rauhoittaa kuivia, ärtyneitä ja lohkeilevia huulia ja voi vähentää auringon aiheuttamien vaurioiden näkyviä vaikutuksia.

Vehnänalkioöljy: runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja sisältävä kantajaöljy, joka on hyödyllinen kuivalle ja kuivuneelle iholle. Sisältää skvaleenia, joka tukee solujen uudistumisprosessia. Sisältää runsaasti A-, E- ja D-vitamiineja.

Käyttö: levitä pieni määrä huulille. Levitä niin usein kuin on tarpeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä säännöllisesti.

Ainesosat (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil *, Cera Alba (Beeswax) *, Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil (Macadamia) Seed Oil *, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Shea) Butter (Sheavoi) *, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Carnauba) Wax *, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Kaakao) Seed Butter (Kaakaovoi) *, Triticum Vulgare (vehnän) itiööljy *, Tokoferoli (E-vitamiini), Lavandula Angustifolia (laventeli) öljy *, Mentha Piperita (piparminttu) kukkaöljy *, Rosmarinus Officinalis (ruusunmarja) lehtiuute *, Linalool **, Limoneeni **

* sertifioidut orgaaniset ainesosat

** Eteerisissä öljyissä luonnostaan esiintyvät

Alkuperämaa:
Bulgaria
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock