Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml
  • Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml

Sävyttävä BB-voide, Medium, SPF 30, Orientana, 30ml

Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda

Ravitseva vegaaninen BB-voide, jossa on fotostabiili SPF 30 UVA- ja UVB-suodattimet ja laajakirjoinen suoja.

Peittää täydellisesti ihon epätasaisuudet ja antaa tasoittavan vaikutuksen. Sopeutuu ihon sävyyn ja tasoittaa ihon sävyä.

Kaksi erilaista kultaista kiillettä antaa iholle heleän ja säteilevän vaikutelman.

Tämä luonnollinen BB-voide kosteuttaa ja ravitsee koko päivän ja saa aikaan terveen ja säteilevän ihon.

3069 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 5904533310054

6 kuukautta avaamisen jälkeen

Ravitseva vegaaninen BB-voide, jossa on UVA- ja UVB-suodattimet ja laajakirjoinen suoja SPF 30. Peittää täydellisesti ihon epätasaisuudet ja antaa tasoittavan vaikutuksen. Sopeutuu ihon sävyyn ja tasoittaa ihon sävyä. Kaksi erilaista kultaista kiillettä antaa iholle heleän ja säteilevän vaikutelman. Tämä luonnollinen BB-voide kosteuttaa ja ravitsee koko päivän ja saa aikaan terveen ja säteilevän ihon. Se sisältää jopa 90,1 % luonnollisia ainesosia, kuten ikääntymistä ehkäisevää ginseng-uutetta, riisiöljyä, luonnollisia kasvivahoja, lehtikuusipolysakkaridia, piidioksidia, luonnollisia biopolymeerejä ja E-vitamiinia.

Suositellaan normaalille, kuivalle ja kypsälle iholle:

* tasoittaa ihon sävyä ja peittää epätasaisuudet

* vähentää ihon värimuutoksia

* tasoittaa ja kirkastaa ihoa

* uudistaa, kiinteyttää ja ravitsee ihoa

* antaa laajakirjoisen suojakertoimen SPF 30

* suojaa valon aiheuttamalta ikääntymiseltä

* sisältää 90,1 % luonnollisia ja vegaanisia ainesosia

Tuoksu : Ylang-ylangiin ja granaattiomenan hedelmiin perustuva epätavallinen tuoksukoostumus.

Koostumus : Voide on koostumukseltaan runsas emulsio ja erittäin tehokas. Se toimitetaan lasipullossa, jossa on pumppu.

Mihin tarkoitukseen? Suositellaan normaalille, kuivalle ja kypsälle iholle.

Miltä ihosi tuntuu? Iho tuntuu kosteutetulta ja sileältä.

Miltä ihosi näyttää? Ihon sävy tasoittuu ja ihon epätasaisuudet peittyvät. Nautit terveestä hehkusta ja täydestä UVB- ja UVA-suojasta.

Fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet suojaavat ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkovoiteiden säännöllinen käyttö ehkäisee valon aiheuttamaa ikääntymistä, tekee ihon sävystä tasaisen ja vähemmän alttiin haalistumiselle.

Kultainen ginseng-uute vaikuttaa ikääntymistä estävästi ja auttaa vähentämään kasvojen ryppyjä lisäämällä tyypin I prokollageenia. Se torjuu vapaita radikaaleja ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia. Vahvistaa ihoa vaikuttamalla suoraan kollageenikuituihin.

RIISIÖLJY vaikuttaa ihoa rauhoittavasti ja stimuloi ihon uusiutumisprosesseja. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä öljy auttaa suojaamaan ihoa auringon säteilyltä. Gamma-orysanolin, E-vitamiinin ja ferulihapon ansiosta se hidastaa ikääntymisprosessia.

Kasvivahaa, joka on peräisin jojobasta, auringonkukasta ja mimosan kukista. Ne kosteuttavat ja ravitsevat ihoa muodostaen iholle kevyen suojakalvon, joka estää veden menetyksen.

GALACTOARABINAN-polysakkaridi on uutettu lehtikuusista. Se kosteuttaa, vähentää TEWL:ää ja parantaa ihon ulkonäköä.

VITAMIINI E on voimakas antioksidantti ja vapaiden radikaalien sieppaaja. Se suojaa ihoa ärsytykseltä ja hidastaa UV-säteiden aiheuttamaa ikääntymisprosessia. Vähentää transepidermistä vesihukkaa, mikä vahvistaa epidermistä barrieria.

Luonnollisella polymeerillä (INCI: vesi, glyseriini, biosakkaridikumi-1, natriumlevulinaatti, natriumanistaatti, glyseryylikaprylaatti) on voimakkaat kosteuttavat ominaisuudet. Se parantaa näkyvästi ihon ulkonäköä ja kuntoa ja antaa sille "samettisen tuntuman". Se sisältää runsaasti fukoosia, sokeria, joka vähentää allergiaoireita. Sopii erityisesti ärtyneelle iholle, joka ei saa riittävästi kosteutta ja on altis hilseilylle. Se muodostaa ihon pinnalle suojakalvon, joka ehkäisee transsepidermistä vesihukkaa.

LUONNON SILIKA - parantaa voitelua ja vähentää tuotteen rasvaista tunnetta.

Käyttöohje . Levitä varovasti iholle. Käytä meikkivoiteen sijasta.

Ainesosat (INCI): Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate, Octyldodecanol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Laurate, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl Laurate, Glyceryl Stearate, Galactoarabinan, Oryza Sativa Bran Oil, Cetyl Esters, Microcrystalline Cellulose, Panax Ginseng Root Extract, Jojoba Esters / Helianthus Annuus Seed Wax / Acacia Decurrens Flower Wax / Polyglycerin-3, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Cellulose, Cellulose Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Jojoba Esters, Cetyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Mica, Polyhydroxystearic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alumina, Silica, Tin Oxide, Trihdroxystearin, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

-----------------------------------------------------------

Tietoja Orientana kosmetiikasta

ORIENTANA tarjoaa luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä parabeeneja, öljyn johdannaisia (kuten parafiinia), mineraaliöljyä, vaseliinia, silikoneja, SLS/SLES:ää, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita. Valvomme tiukasti ainesosia.

Orientana kosmetiikkaa ja ainesosia ei ole koskaan testattu eläimillä. Kosmetiikka ei sisällä raaka-aineita, jotka on otettu eläimistä niille vahingollisten vaikutusten alaisena tai kuolleista ruumiista, kuten eläinrasvasta. Eläinperäisiä raaka-aineita käytetään, mutta vain raaka-aineita, kuten mehiläisvahaa, vuohenmaitoa ja etanoiden eritteitä - jotka on hankittu eläimille vahingoittamatta.

Kosmetiikka on dermatologisesti testattu ja rekisteröity CPNP EU:n ilmoitusjärjestelmään.

Mikä tekee ORIENTANASTA erilaisen? Se käyttää vain luonnollisia, käsittelemättömiä kasviuutteita: kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivoita, tuoreita kasviuutteita. Näistä raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet eivät menetä arvokkaita arvojaan. Tämän seurauksena ORIENTANA-kosmetiikka palauttaa ihon luonnolliset toiminnot, stimuloi sen aineenvaihduntaa ja jälleenrakennusta. Kosmetiikka ei ärsytä eikä herkistä. Osa tuotteista on mahdollisuuksien mukaan käsintehtyjä. Kaikki tuotteet perustuvat todistettuihin resepteihin ja perinteiseen aasialaiseen tieteeseen.

Orientana kosmetiikan pakkaukset ovat yksinkertaisia - biohajoavia tai kierrätettäviä ja siten ympäristöystävällisiä. Se tekee myös kaikkensa välttääkseen kaksoispakkauksia. Tuotteet eivät ole vain niille, jotka haluavat huolehtia kauneudestaan ja terveydestään, vaan myös kaikille ihmisille, jotka haluavat elää luonnon mukaan.

Ihotyyppi:
Kypsälle, kuivalle iholle
Normaalille tai kuivalle iholle
Valmistusmaa:
Puola
Määrä:
30 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Laktoositon Laktoositon
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen