Joogamaton puhdistusaine Tuore Rosmariini, luomu, Yogistar, 50ml
Tuotemerkki: Yogistar
Orgaaninen Orgaaninen
Joogamaton puhdistusaine Tuore Rosmariini, luomu, Yogistar, 50ml
  • Joogamaton puhdistusaine Tuore Rosmariini, luomu, Yogistar, 50ml
  • Joogamaton puhdistusaine Tuore Rosmariini, luomu, Yogistar, 50ml

Joogamaton puhdistusaine Tuore Rosmariini, luomu, Yogistar, 50ml

Tuotemerkki: Yogistar
Orgaaninen Orgaaninen

Tämä ekosertifioitu joogamattojen puhdistusaine auttaa ylläpitämään ja puhdistamaan liukumattomat joogamatot. Tehokkaiden orgaanisten aktiivisten ainesosien, kuten rypsin, eteeristen öljyjen ja luonnollisten hoitotuotteiden yhdistelmä desinfioi maton, joten pöpöt, pahat hajut, bakteerit tai hikijäämät eivät saa mitään mahdollisuuksia. Lisäksi se poistaa kaiken lian.

Rosmariinin tuoksu.

610 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: YS116372

Hygieenistä luonnon voimalla: erityisesti joogamatoille suunniteltu biosertifioitu puhdistusaine auttaa uutta liukumatonta mattoasi saamaan uuden kiillon ja puhtauden. Hiki ja epämiellyttävät hajut neutralisoituvat yksinkertaisesti ja käytön jäljet poistuvat luotettavasti.

Rypsiöljyn, eteeristen öljyjen ja muiden luonnollisten hoitoaineiden avulla tämä tehokas puhdistusaine varmistaa, että joogamattosi tuntuu aina mukavalta. Ihanan raikkaan tuoksuinen suihke sisältää 95 % KbA:n aktiivisia ainesosia, loput 5 % ovat puhtaasti luonnollisia. Joogamaton liukuvuus säilyy ennallaan, sillä suihke ei jätä tahmeaa jälkeä ja kuivuu nopeasti.

Käyttö: Ravista pulloa lyhyesti. Käännä suihkupää 'Stop' -asennosta suihkusymboliin. Suihkuta suihke ulos, anna sen vaikuttaa hetki ja pyyhi kuivalla liinalla.

Sosiaalinen sitoutuminen: Tämä tuote auttaa luomaan ja/tai säilyttämään työpaikkoja vähäosaisille, sillä pullot kuuluvat sosiaaliseen hankkeeseen.

Pakkaus: Pullo (ilman korkkia) on öljytön.

Varoitukset: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vältä joutumista silmiin, muuten huuhtele hyvin vedellä ja hakeudu välittömästi lääkäriin. Jos tuotetta on nielty, hakeudu välittömästi lääkäriin ja näytä tämän tuotteen etiketti.

Huomautus: Luonnonkumista valmistetuille joogamatoille testaa puhdistusainetta aluksi huomaamattomassa paikassa.

Kuivuminen
Koska suihke kuivuu hyvin nopeasti, maton voi rullata kokoon lyhyen ajan kuluttua - se ei tartu mattoon.

Luomuvoima
Yli 95 % vaikuttavista ainesosista on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä, loput 5 % ovat täysin luonnollista alkuperää.

Ainesosat (INCI): Fresh Rosmary: <5% anionic surfactants**, Aqua**, Bioethanol*, Decyl Glucoside**, Xylose**, Bio Tenside**, Bio Rosemary Oil*, Bio Lavandin Oil*, 1.8 Cineol***.

* Sertifioitu luomu, ** luonnollinen, *** osuus puhtaita eteerisiä öljyjä

Pullo:
Pullo (ilman korkkia) ei sisällä sokeriruokoöljyä.

Varoitukset
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä joutumista silmiin, muutoin huuhtele vedellä ja käänny välittömästi lääkärin puoleen.
Jos nielty, käänny välittömästi lääkärin puoleen ja näytä tuoteseloste.

Alkuperämaa:
Saksa
Valmistusmaa:
Saksa
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock