Ravintolisä Biotiini 5000 mcg, NOW, 60 kapselia
Tuotemerkki: NOW
Maisto papildas Biotin 5000 mcg, NOW, 60 kapsulių
  • Maisto papildas Biotin 5000 mcg, NOW, 60 kapsulių

Ravintolisä Biotiini 5000 mcg, NOW, 60 kapselia

Tuotemerkki: NOW

ravintolisä, 250 vegaanista kapselia.

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on välttämätön normaalille kasvulle ja kehon toiminnalle. Biotiini toimii avaintekijänä glukoneogeneesin, rasvahapposynteesin ja joidenkin aminohappojen aineenvaihdunnan säätelyssä. Energiantuotannossa olevan roolinsa lisäksi biotiini tehostaa tiettyjen proteiinien synteesiä. Biotiini edistää myös tervettä immuunijärjestelmän toimintaa ja sillä on tärkeä rooli ihon terveydessä.

1225 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 733739004710

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on välttämätön normaalille kasvulle ja kehon toiminnalle. Biotiini on keskeinen tekijä glukoneogeneesin, rasvahapposynteesin ja joidenkin aminohappojen aineenvaihdunnan säätelyssä. Sen lisäksi, että biotiini vaikuttaa energiantuotantoon, se tehostaa tiettyjen proteiinien synteesiä. Biotiini edistää myös tervettä immuunijärjestelmän toimintaa ja sillä on tärkeä rooli ihon terveydessä.

Hyödyt:

  • Tarjoaa energiaa
  • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Tukee aineenvaihduntaa
  • Non-GMO
  • Ravintolisä
  • Kasvissyöjä / vegaani
  • Vitamiinit
  • GMP-laatu varmistettu

Laatusertifiointi: GMP (Good Manufacturing Processes) -sertifiointi varmistaa, että kaikki NOW valmistusprosessin osa-alueet on tutkittu, mukaan lukien kaikki laboratorio- ja testausmenetelmät (vakautta, tehoa ja tuotekehitystä varten). Pakattu USA:ssa, perheyrityksessä vuodesta 1968.

Pakkaus: 60 kapselia

Annoskoko: 1 vegaaninen kapseli

Annoskoko: Biotiini 5 mg annosta kohti, päiväarvoa ei ole määritetty.

Muut ainesosat:Selluloosa , magnesiumstearaatti (kasviperäinen), piidioksidi ja kasvispäällyste.

Ei sisällä vehnää, gluteenia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, kalaa, äyriäisiä tai puupähkinöitä. Valmistettu GMP-laitoksessa, jossa käsitellään myös muita näitä allergeeneja sisältäviä ainesosia.

Suositeltu käyttö: Ota 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Varoitukset:
Vain aikuisille. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25°C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Ravintolisä ei voi korvata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua annosta.

Suositeltu
Energian lisääminen
Sydän, verenkierto, verisuonet
Alkuperämaa:
YHDYSVALLAT
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock