Ayurvedic Daily Shampoo Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
Ayurvedic Daily Shampoo Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ayurvedic Daily Shampoo Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ayurvedic Daily Shampoo Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml

Ayurvedic Daily Shampoo Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml

Hellävarainen mutta tehokas puhdistusaine, joka on rikastettu kaneliuutteella ja rosmariinin eteerisellä öljyllä, puhdistaa hiukset poistamatta luonnollisia öljyjä ja palauttaa luonnollisen, sileän ja terveen ulkonäön.

Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön.

1430 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: HL6541
Šiuo metu išparduota


Shampoo perustuu arvokkaaseen ayurvedisten lääkekasvien, kuten Kinsellan, Amlan ja Shikakain, arvokkaaseen sekoitukseen, jossa on stimuloivaa rosmariinin eteeristä öljyä. Shampoon pohja koostuu puhtaasta puhdistamattomasta kookosöljystä ja orgaanisesta aloe vera -uutteesta.

Ayurveda-yrttejä Bhringraj, Shikakai, Amla, Neem, Triphala ja Hibiscus on perinteisesti käytetty jo muinaisista ajoista lähtien pysäyttämään hiustenlähtö ja stimuloimaan uusien karvatupen kasvua.

Vahvista ja ravitse hiuksiasi!

Ravitsee syvällisesti päänahkaa ja auttaa tasapainottamaan kehon energiavirtaa hieromalla päänahkaa kevyesti verenkierron stimuloimiseksi.

100 % luonnollinen, ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, silikoneja eikä ftalaatteja.

Ei keinotekoisia väriaineita.

Ei synteettisiä hajusteita.

Ei testattu eläimillä.

Ympäristöystävälliset tuotteet ja pakkaukset.

Tärkeimmät ainesosat:

Rosemary

Sano hyvästit kaikille hiushuoliksillesi rosmariiniöljyn avulla. Se antaa uutta elämää oheneville hiuksille, paksuuntuu ja auttaa poistamaan hilseen.

Kookosöljy

Syväkosteuttava ja runsaasti terveellisiä omega-3-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä kookosöljy on ihanteellinen kuiville hiuksille.

Aloe

Aloe vera -geeli sisältää runsaasti proteolyyttisiä entsyymejä, jotka parantavat ja korjaavat vaurioituneita päänahan soluja. Tämä auttaa parantamaan karvatupen terveyttä ja edistää hiusten kasvua. Aloe vera -geelissä on runsaasti proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat karvatupet, ehkäisevät hiustenlähtöä ja tekevät hiuksista terveet ja kauniit.

Shikakai

Shikakai on ihana yrtti, jota tavataan yleisesti Intian trooppisissa metsissä. Shikakai on voimakas luonnollinen kasvi, joka antaa hiuksille runsaasti ravintoaineita ja nopeuttaa hiusten kasvua. Shikakai sisältää runsaasti antioksidantteja ja A-, C- ja K-vitamiineja, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja kiiltävinä.

Hibiscus

Hibiscus tasapainottaa hiusten pH:ta luonnollisesti ja vähentää talineritystä rauhasissa, mikä hoitaa hilseilyä ja päänahan kutinaa. Se ravitsee ja hoitaa hiuksia sekä palauttaa hiuslankojen kimmoisuuden, mikä vähentää hiustenlähtöä.

Bhringraj

Se sisältää runsaasti proteiinia ja sekoittuu helposti kookos- tai seesamiöljyyn, koska sen ominaispaino on suuri, mikä tekee siitä tiivistä. Se auttaa hallitsemaan pörröisyyttä ja vaurioita samalla kun se palauttaa hiusten luonnollisen värin.

Triphala

Triphala on amlan, haritakin ja bibhitakin yhdistelmä.

Se toimii tehokkaana hiustenhoitoaineena, joka stimuloi follikkeleita ja juuria ja edistää hiusten kasvua. Triphalan sisältämä amla palauttaa myös päänahan normaalin pH-tasapainon ja tekee hiuksista terveet.

Käyttöohje. Huuhtele hiukset varovasti juuresta kärkeen. Huuhtele huolellisesti.

Ingredients (INCI): Coconut Oil**, Aloevera Extract*, Shikakai Extract, Amla Extract, Hibiscus Extract, Neem Extract, Bhringraj Extract, Triphala Extract, CAPB, Glycerine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Capryl Glucoside, Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Glycinate, Rosemary Fragrance (essential oil)**, Purified Water.

* Luomu **100% luonnollinen öljy

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
200 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock