Vaaleanpunainen Himalajan suola on ikivanha suola, jota louhitaan mahtavilta Himalajan vuorilta, ja se sisältää luonnostaan runsaasti mineraaleja ja on erittäin hyvänmakuinen.
Vaaleanpunainen Himalajan suola, joka on säilynyt turvallisesti koskemattomassa, luonnostaan mineraalirikkaassa ympäristössä Himalajalla yli 250 miljoonaa vuotta sitten, on puhdas, luonnostaan mineraalirikas ja epäpuhtauksista vapaa jäännös muinaisesta merestä, joka aikoinaan peitti sen alueen, joka on nykyään planeetan suurin ja koskemattomin vuoristoalue.
Sen maku on voimakkaampi kuin minkään muun pöytäsuolan, ja se sisältää luonnostaan runsaasti mineraaleja, kuten rautaa, joka antaa suolalle sen kauniin vaaleanpunaisen värin. Kun olet maistanut vaaleanpunaista Himalajan suolaa, ihmettelet, miksi et ole löytänyt tätä vuoristosuolaa aiemmin.