Valkoinen santelipuu eteerinen öljy Sandalwood, Sattva Ayurveda, 10ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Baltojo santalo eterinis aliejus Sandalwood, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Baltojo santalo eterinis aliejus Sandalwood, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Santalo eterinis aliejus LAVENDER, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Santalo eterinis aliejus LAVENDER, Sattva Ayurveda, 10ml

Valkoinen santelipuu eteerinen öljy Sandalwood, Sattva Ayurveda, 10ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Valkoinen santelipuu tuoksuu runsaalta, voimakkaalta ja varoittavan puumaiselta, aistikkaalta ja romanttiselta. Sitä on perinteisesti käytetty suitsukkeena uskonnollisissa seremonioissa ja meditaatiossa, ja se on rentouttava ja avaava. Arvostetaan ihonhoidossa kosteuttavien ja normalisoivien ominaisuuksiensa vuoksi.

2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794180956

Valkoinen santelipuu on runsas, voimakas, valpas puinen tuoksu, joka on aistillinen ja romanttinen. Sitä on perinteisesti käytetty suitsukkeena uskonnollisissa seremonioissa ja meditaatiossa, ja se on rentouttava ja avaava. Arvostetaan ihonhoidossa kosteuttavien ja normalisoivien ominaisuuksiensa vuoksi.

Varoitukset: Eteeristä öljyä saa käyttää vain laimennettuna hierontaperusöljyllä. Jos öljy joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä suoraan iholle.

Ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille!

Vain ulkoiseen käyttöön!

Allerginen herkkyys on tarkistettava! Ennen eteeristen öljyjen käyttöä on suositeltavaa tarkistaa ihon ja hengitysteiden allerginen herkkyys: sekoita 1-2 tippaa öljyä 0,5-1 tl kasviöljyä ja levitä vanupalalla kyynärvarren sisäpuolelle, ranteeseen tai kyynärpään rypistykseen. Jos allergisia reaktioita, kuten punoitusta ja kutinaa, ei esiinny jonkin ajan kuluttua (enintään 12 tuntia), voit käyttää öljyä ihonhoitoon.

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

100 % puhdas valkoinen santelipuu (santalum album) eteerinen öljy

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
10 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda