Meswak-hammastahna, Dabur
Tuotemerkki: Dabur
Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml

Meswak-hammastahna, Dabur

Tuotemerkki: Dabur

Meswak-hammastahna on valmistettu luonnollisista kasviperäisistä ainesosista.

Hammastahnan säännöllinen käyttö auttaa säilyttämään ja palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden

Fluoriditon.

Ei eläinperäisiä ainesosia.

Sopii kasvissyöjille.

405 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi:
Määrä

TUOTTEESTA
Meswak Ayurvedic hammastahna yritykseltä "Dabur" hampaiden puhdistamiseen ja ikenien hieromiseen. Hammastahnan supistavat ja bakteereja tuhoavat ominaisuudet suojaavat ikeniä ja ehkäisevät hampaiden reikiintymistä ja muita hammas- tai iensairauksia sekä luovat suuhun miellyttävän tuoksun, joka jättää makean aniksen jälkimaun.

HYÖDYLLISET OMINAISUUDET
Salvadora persica -uute on kemiallisilta ominaisuuksiltaan samanlainen kuin antibakteeriset ja kariesta vähentävät aineet, kuten triklosaani ja klooriheksidiini. Lisäksi Meswak sisältää C-vitamiinia, tanniinia, alkaloideja ja flavonoideja. Meswak siis vahvistaa hampaita, ehkäisee reikiintymistä ja sen jatkokehitystä, lievittää hammassärkyä ja hengityskipua sekä poistaa pahanhajuista hengitystä, vahvistaa ikeniä ja hampaita ja tekee niistä kiiltävät ja valkoiset. Nykyaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Misvak sisältää runsaasti biologisesti aktiivisia aineita, jotka ovat hyödyllisiä koko keholle.

LISÄTIETOJA
Itämaisessa kulttuurissa, erityisesti muslimimaissa, hampaiden harjaaminen erityisten pienten puunoksojen avulla on edelleen hyvin suosittua. Erityisesti Miswak (tai Mesvak tai Sivák), joka on pääasiassa Lähi-idässä ja Afrikassa kasvavan Salvadora persica (arabiaksi "Arak") -puun oksista ja juurista valmistettu hampaiden puhdistustikku, on laajalti käytössä. Tikun päät kuoritaan noin 1 cm:n pituiseksi, toinen pää raaputetaan pois, jolloin siitä tulee eräänlainen hammasharja, ja toista, tylppää päätä käytetään hampaiden kiillottamiseen, jotta ne näyttäisivät valkoisemmilta ja kiiltävämmiltä. Myös profeetta Mohammed kannatti tätä harjausperinnettä Miswak-harjalla.

Ainesosat (INCI): Kalsiumkarbonaatti, sorbitoli, vesi, aromi, Miswak-uute, selluloosakumi, karrageenaatti, natriumsilikaatti, natriumsakariini, vaahtoaminen, natriumlauryylisulfaatti, kukistamaton hammastahna.

*Sopii kasvissyöjille.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
100 ml
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda