Dashamula (Dasamoolam) vartalon ja päänahan hierontaöljy, Sree Sankara, 250 ml
Tuotemerkki: Sree Sankara
Kūno ir galvos masažo aliejus Dashamula (Dasamoolam), Sree Sankara, 250 ml
  • Kūno ir galvos masažo aliejus Dashamula (Dasamoolam), Sree Sankara, 250 ml

Dashamula (Dasamoolam) vartalon ja päänahan hierontaöljy, Sree Sankara, 250 ml

Tuotemerkki: Sree Sankara

Ayurvedan mukaan Dasamool-yrttisekoituksella on lämmittävä vaikutus, joka voi tasapainottaa erityisesti Vata- ja Kapha-tasapainon häiriöitä, joita esiintyy useimmiten alavartalossa. Siksi Dasamool tunnetaan myös nimellä "ayurvedinen hikikasvi".

2762 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 7008

Ayurveda-perinteen mukaan Solanum xanthocarpum kuuluu "viiteen kirkkaaseen juureen", joita käytetään Vata-doshan tasapainon palauttamiseen. Yhdessä "viiden suuren juuren" kanssa ne muodostavat "kymmenen juurta" - "Dasamoolin".

Ayurvedan mukaan Dasamool-yrttisekoituksella on lämmittävä vaikutus, joka voi tasapainottaa erityisesti Vata- ja Kapha-tasapainon häiriöitä, joita esiintyy eniten alavartalossa. Siksi Dasamool tunnetaan myös nimellä "ayurvedinen hikikasvi".

"Sree Sankara Dasamool-öljy, joka tunnetaan myös nimellä Dasamoolam Enna, lämmittää hierottavia alueita ja vaikuttaa siksi erittäin positiivisesti.

Käyttö:
Dasamool Ayurveda -hierontaöljy ei sisällä emulgointiaineita, joten se voidaan sakeuttaa alhaisemmissa lämpötiloissa. Optimaalista käyttöä varten öljy lämmitetään varovasti 36-40 °C:een lämpimässä vesihauteessa. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Hieronta: anna öljyn imeytyä ihoon vähintään 30 minuuttia tai mieluiten yön yli, ennen kuin huuhtelet sen pois kylvyssä tai suihkussa.

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum Oil, Gmelina Arborea, Aegle Marmelos, Stereospermum Suaveolens, Oroxylon Indicum, Premna Latifolia, Desmodium Gangeticum, Pseudarthria Viscida, Solanum Indicum, Solanum Xanthocarpum, Tribulus Terrestris.

Ayurveda-lähde: Ashtangahrudayam.

Valmistaja: Sree Sankara Ayurveda, Kerala, Intia

Kehotyyppi (dosha):
Kapha
Vata
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
250 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock