Ayurvedic tea Original Tulsi tee, Organic India, 25 pakettia
Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Ayurvedic tea Original Tulsi tee, Organic India, 25 pakettia
  • Ayurvedic tea Original Tulsi tee, Organic India, 25 pakettia

Ayurvedic tea Original Tulsi tee, Organic India, 25 pakettia

Tuotemerkki: Organic India
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

TULSI TEA ORIGINAL on tee, joka on valmistettu kolmesta Tulsi-lajista: Rama, Krishna ja Vana.

Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Se täydentää elimistön elintärkeitä voimia, vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa poistamaan myrkkyjä ja parantaa unta. Kofeiiniton.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: HL720

Euro vihreä lehti

Runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Se täydentää elimistön elintärkeitä voimia, vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa poistamaan myrkkyjä ja parantaa unta. Kofeiiniton.

Tulsi on erityinen yrtti, joka tunnetaan Intiassa pyhänä basilikana hyvästä syystä, muinainen viisaus nykymaailmassa. Kasvi, jolla on monimutkainen kemiallinen rakenne. Tulsin vaikutukset kehoon ovat kattavat mutta usein hienovaraiset. Sen ominaisuuksia on käytetty Intiassa yli 5000 vuoden ajan kehon, mielen ja sielun balsamina. "Tulsi, 'yrttien kuningatar', on tänään löytänyt tiensä länteen. Tulsi-teen säännöllisillä käyttäjillä on siitä hyvin myönteinen käsitys. Juo tulsi-teetä joka päivä niin paljon kuin haluat - toisin kuin monia muita yrttejä, sitä ei tarvitse annostella. Lapsetkin rakastavat sitä.

"Luomu India" Tulsia kasvatetaan maaseututiloilla kestävällä tavalla. Nämä luomuteet on valmistettu hienoimmista tulsin lehdistä ja kukista, joihin on sekoitettu muita luomuyrttejä, -teetä tai -mausteita. Näin syntyy luonnollinen mutta omaleimainen juoma.

"TULSI TEA Organic India on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se on valmistettu kolmesta Tulsi-lajista: Rama, Krishna ja Vana. Kaikki kasvit kasvatetaan korkeimpien standardien mukaisesti pienillä, perinteisillä tiloilla. Ne kuivataan alhaisissa lämpötiloissa, sekoitetaan ja pakataan uusimmissa hygieenisissä laitteissa vaatimusten mukaisesti, jotta varmistetaan mahdollisimman hyvä tuoreus, aromi ja terveellisyys.

Tämän teen pohjana on Tulsi (pyhä basilika), jolla on erinomaiset virkistävät, elvyttävät ja stressiä lievittävät ominaisuudet. Tulsi on yksi Intian pyhimmistä kasveista, ja sitä pidetään "parantavana balsamina" keholle, mielelle ja sielulle. Se avaa sydämen ja mielen, lisää rakkauden ja omistautumisen energiaa ja rakentaa uskoa, myötätuntoa ja mielen selkeyttä. Pyhän basilikan uskotaan tarjoavan jumalallista suojelua, puhdistavan auraa ja vahvistavan immuunijärjestelmää.

Tulsi on nykyaikaisissa tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu olevan erinomainen adaptogeeni, stressinlievittäjä, kestävyyden lisääjä, tulehduksen vähentäjä, kolesterolin vähentäjä, myrkkyjenpoistoaine, säteilysuoja, haavaumien suojelija, kuumeen vähentäjä, ruoansulatuksen parantaja ja runsaasti antioksidantteja ja muita ravintoaineita. Tulsi tehoaa erityisesti sydämeen, verisuoniin, maksaan, keuhkoihin sekä verenpaineen ja verensokerin säätelyyn.

Käyttö: Käytä 1 teepussi kuppia kohti. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna hautua vähintään 3 minuuttia. Lisää teehen sokeria tai hunajaa maun mukaan. Voit myös valmistaa jääteetä: anna haudutetun teen jäähtyä ja laita se jääkaappiin. Saat parhaan mahdollisen vaikutuksen juomalla 3-5 kupillista teetä päivässä.

Ainesosat: Rama Tulsi (Ocimum sanctum), Krishna Tulsi (Ocimum sanctum), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
25 pakettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock