- Uusi

Perinteinen ayurvedinen orgaaninen maustejauhe.
Triphala Churnan pääkomponentti on amla, joka tunnetaan myös nimellä intialainen karviainen (lehti).
Triphala Churna -jauheen pääkomponentti on amla, joka tunnetaan myös nimellä intialainen karviainen. Tämä marjamainen hedelmä on väriltään vihreä ja maultaan hapan. Sitä voidaan syödä raakana tai suolakurkkujen muodossa, ja se on tunnettu intialaisissa kotitalouksissa. Triphala Churna on yksi johtavista ja tunnetuimmista ayurvedisista tuotteista.
Triphala sisältää Amla-hedelmää, Myrobalan-hedelmän kukintoja (Haritaki) ja raakaa Myrobalan-hedelmää (Bibhitaki), jotka on kasvatettu valvotussa luonnonmukaisessa viljelyssä.
Triphala on ikivanha kaava, joka sisältää yhtä paljon Amalakia, Bibhitakia ja Haritakia. Se hoitaa kehoa ja parantaa hyvinvointia vapauttamalla hellävaraisesti kaikki tukokset ja ylimääräisen. Triphalan sanotaan harmonisoivan tehokkaasti kaikkia kolmea ayurvedista doshaa. Vain kasvin hedelmää käytetään.
* Kasvitieteelliset nimet: Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellirica
* Perinteinen ayurvedinen tuote, joka on peräisin valvotusta luonnonmukaisesta viljelystä
* Puhdas yrttivalmiste ilman täyteaineita ja lisäaineita
* Alkuperämaa: Intia
* Testattu raskasmetalli-, bakteeri- ja homekontaminaation varalta, jotta varmistetaan tuotteen korkea laatu ja Saksan/EU:n ohjeiden ja standardien noudattaminen.
Käyttötapa:
Sisäiseen käyttöön (ayurvedisten hoitokirjojen mukaan): Ota 1 teelusikallinen joka ilta ennen nukkumaanmenoa lämpimän maidon tai veden kanssa. Kun olet juonut Triphala churnaa, älä syö mitään muuta.
Ainesosat: Amalaki* (Emblica officinalis, Intian karviainen), Bibhitaki* (Terminali bellerica, Myrobalane green beleriana), Haritaki* (Terminalia chebula, Mycobulinemia).
* valvotusta luonnonmukaisesta tuotannosta.
Nettosisältö: 100g jauhettua jauhetta
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.