Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia
Tuotemerkki: Sri Sri Tattva
Vegaani Vegaani
Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia
  • Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia
  • Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia
  • Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia

Ravintolisä Nisaamlaki, Sri Sri Tattva, 60 tablettia

Tuotemerkki: Sri Sri Tattva
Vegaani Vegaani

ravintolisä, 60 vegaanitablettia 500 mg.

Sri Sri Tattva Nishamalaki tabletit ovat diabeetikoille suositeltava kasviperäinen tabletti.

Se on myös antiallergeeninen ja sopii ihoallergioihin ja urtikariaan.

Tasapainottaa Kapha- ja Pitta-dosheja

Auttaa ylläpitämään haiman normaalia toimintaa

Auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa

1942 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: 8904153801915

Sri Sri Tattva Nisaamlaki-tabletit on valmistettu intialaisesta kurkumasta ja amla-hedelmästä. Kurkuma on Intiassa yleinen juurikasvi. Amla-hedelmä tunnetaan yleisesti intialaisena karviaismarjana, ja sitä tavataan luonnossa vihreänä, pienenä, pallomaisena hedelmänä, jolla on hapan maku.

Laadukkaimmat ainesosat: yrityksellä Sri Sri Tattva India on 4 vuosikymmenen kokemus ayurveda-alalta. Sen tuotteilla on suuri kysyntä kaikkialla maailmassa sen korkeiden laatuvaatimusten ansiosta.

Poikkeukselliset raaka-aineet: Sri Sri tattva -tabletit uutetaan käyttäen aitoja ayurveda-menetelmiä. Käytetään korkealaatuisia kasvijauheita Intiasta, jotka sitten jalostetaan tableteiksi, jotta saadaan väkevä ja helposti juotava liuos.

Määrä: 39g (60 tablettia)

Ainesosat (500 mg:n tablettia kohti): Kuivattu kurkumanjuuri (Curcuma longa) 250 mg, Intian karviaismarjan (Emblica officinalis) kuivatut hedelmät 250 mg.

Muut aineet: maissitärkkelys 88,75mg, akaasiakumi 18,25mg, polyvinyylipyrrolidiini 13mg, ristisilloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa 13mg, piidioksidi 6,5mg, sitruunahappo 9,5mg.

Allergeenitiedot: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen.

Suositeltukäyttö: 1-2 tablettia kahdesti päivässä.

Varoitukset: Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana, käytät lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä enintään +25°C lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta.

Ravintolisää ei saa käyttää ruoan korvikkeena. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Jos havaitset haittavaikutuksia, ota yhteys lääkäriin.

Valmistaja. Ltd., Karnataka, Intia

Valmistusprosessi: Yritys noudattaa tiukkoja ohjeita sekä tuotteidensa hankinnassa että valmistuksessa pitäen laadun ensisijaisena tavoitteena.

Ayurveda-asiantuntemus: Yrityksellä on yli vuosikymmenen kokemus ayurveda-alalta, ja jokainen tuote on harkittu ja kehitetty yhteistyössä ayurveda-asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Yritys, jonka tavoite on: Sri Sri Tattva, pyrkii tuomaan ayurvedan autenttisen viisauden maailmaan, jotta se olisi merkityksellinen nykypäivän elämäntyyliin. Kaikki tuotteet valmistetaan äärimmäisen huolellisesti, sillä asiakkaat ovat yrityksen ensisijainen tavoite.

Suositeltu
Sokeripitoisuuden säätelemiseksi
Vaikutukset Pita doshaan
Tasapainottaminen
Vaikutukset Kapha-doshaan
Tasapainottaminen
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
60 tablettia
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock