Jojoba Jojobaöljy, kylmäpuristettu, Ancient, 50 ml
Tuotemerkki: Ancient
Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
  • Simondsijų aliejus Jojoba, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Jojoba Jojobaöljy, kylmäpuristettu, Ancient, 50 ml

Tuotemerkki: Ancient

Antioksidantteja ja välttämättömiä ravintoaineita sisältävä puhdas ja luonnonmukainen kultainen jojobaöljy palauttaa kosteutta, ylläpitää ihon tasapainoa ja vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä. Kevyt, ei-rasvainen öljy imeytyy nopeasti ja paljastaa raikkaan ja säteilevän ihon. Runsaasti ravitsevia rasvahappoja sisältävä ensiluokkainen jojobaöljy sopii herkälle tai kuivalle iholle ja hiuksille ja edistää ihon kimmoisuutta ja tervettä ulkonäköä.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: BOa-03

Latinankielinen nimi: Simmondsia Chinensis

Väri ja tuoksu: kultainen ja hieman maanläheinen

Koostumus: kevyt, paksu, vahamainen öljy

Tämä jojobapohjaöljy on peräisin Etelä- ja Keski-Amerikasta, ja se valmistetaan kylmäpuristamalla. Sitä on saatavana 100 ml:n meripihkanvärisissä lasipulloissa, ja se on 100-prosenttisesti luonnollista.

Jojobaöljyllä on monia hyödyllisiä vaikutuksia. Öljyllä voi olla tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, ja sen sanotaan olevan hyvä niveltulehdukseen. Se on myös erinomainen iholle, sillä sillä on myönteisiä vaikutuksia ekseemaan, kuivaan ihoon, auringonpolttamiin, psoriaasiin ja raapivaan ihoon.

Jojobaöljy kosteuttaa ihoamme ja hiuksiamme, kun kehomme ei enää tee sitä luonnostaan. Se on erinomainen lian, meikin ja bakteerien poistamiseen kasvoilta.

Jojobaöljy ehkäisee parranajon hankaumia ja vahamainen koostumus poistaa parranajotapahtumien, kuten naarmujen, uhan.

Antioksidantteja ja välttämättömiä ravintoaineita sisältävä puhdas ja luonnonmukainen kultainen jojobaöljy palauttaa kosteutta, ylläpitää ihon tasapainoa ja vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Kevyt, ei-rasvainen öljy imeytyy nopeasti ja paljastaa raikkaan ja säteilevän ihon. Runsaasti ravitsevia rasvahappoja sisältävä ensiluokkainen jojobaöljy sopii herkälle tai kuivalle iholle ja hiuksille ja edistää ihon kimmoisuutta ja tervettä ulkonäköä.

Sopii parhaiten: kuivuuteen, sameuteen, ärsytykseen, punoitukseen, meikinpoistoon.

Sopii: kuivalle, herkälle, normaalille, sekaiholle, rasvaiselle iholle.

Uuttomenetelmä: kylmäpuristus

Suositeltu käyttö: levitä muutama tippa ja hiero puhtaalle kuivalle iholle. Käytä kahdesti päivässä, yksinään tai vesipohjaisen kosteusvoiteen jälkeen.

Terapeuttinen käyttö: ongelmaiho, akne, traumat, ihotulehdus, auringon aiheuttamat vauriot, arvet, selluliitti, hillitsee hiustenlähtöä, lievittää päänahan psoriaasia, antimikrobinen, ei-allerginen.

*Kaikki väittämät perustuvat ulkoisiin kliinisiin, laboratorio- ja kuluttajatutkimuksiin, jotka on tehty tietyillä ainesosilla. Kaikki perustuvat kaksi kertaa päivässä tapahtuvaan käyttöön. Tulokset voivat vaihdella.

Erityiset varotoimet ja varoitukset: Älä käytä henkilöille, jotka eivät siedä tätä öljyä. Älä käytä suun kautta. Jojobaöljy sisältää erukahappoa, joka voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten sydänongelmia.

Ainesosat (INCI): Jojobaöljy

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock